Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie! Trei frați și vărul lor, MORȚI într-un accident de mașină. Mașina în care se aflau a fost târâtă 300 de metri

Publicat:

Trei frati din si varul lor au pierit dupa ce masina lor a fost izbita de un tren la o trecere de cale ferata fara bariera. Lipsita de experienta, tanara de 19 ani care conducea autoturismul a fortat trecerea. Ea, sora ei mai mica si un var au fost ucisi pe loc. Fratele! Trei frați și varul lor, MORȚI intr-un accident de mașina. Mașina in care se aflau a fost tarata 300 de metri apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil, in Romania. Un copac a cazut peste o mașina in care se aflau cinci copii!

10:35, 29.03.2024 - Un accident teribil a avut loc, vineri dimineata, in Romania. O masina in care se aflau cinci copii a fost lovia de un copac doborat de vant, in localitatea Muresenii Bargaului, aflata la poalele Pasului Tihuta, potrivit datelor transmise de ISU Bistrita-Nasaud. In masina se aflau cei cinci copii si…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident șocant, cu 3 morți, pe DN1. Un camion a trecut peste o mașina și a cazut de pe pod

21:50, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs vineri pe drumul national DN 1, pe centura orasului Avrig. Trei persoane și-u pierdu viața. Din primele informații, un camion a trecut peste o mașina și apoi a rupt balustrada podului, cazand pe calea ferata. Tragedia s-ar fi produs dupa ce una din roțile camionului au explodat,…

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident cu 3 morți pe DN1, in Avrig. Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod

17:05, 08.03.2024 - Trei barbați au murit, vineri, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul national DN1, pe centura orasului Avrig. Un TIR a intrat intr-o mașina dupa ce i-a explodat roata, dupa care a cazut de pe un pod.

Sfarșit tragic pentru doi frați de la o stana din Bistrita-Nasaud! Tinerii, gasiți morți la 28 si 32 de ani

09:36, 27.02.2024 - Doi frați au avut parte de un sfarșit tragic! Tinenrii, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți. Medicii au intervenit de urgența la stana din Bistrița-Nasaud, insa nu au putut face nimic pentru a-i salva.

Doi frați, de 28 și 32 de ani, au fost gasiți morți la o stana din Bistrita-Nasaud

23:20, 26.02.2024 - Doi frati, in varsta de 28, respectiv 32 de ani, au fost gasiti morti, luni seara, intr-un imobil din comuna Feldru, judetul Bistrita-Nasaud, cel mai probabil fiind vorba de o intoxicatie cu monoxid de carbon, transmite Agerpres.

A intrat cu mașina intr-un cap de pod. Șoferul scos din mașina de participanții la trafic

09:20, 16.02.2024 - Un accident de circulație, soldat cu o persoana ranita, a avut loc vineri dimineața pe strada Soarelui din Bistrița. Conform ISU Bistrița-Nasaud, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD au intervenit in municipiul Bistrița, strada Soarelui, la un accident…


Ce parere ai despre aceasta stire?