Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spynews îţi prezintă în exclusivitate imagini nedifuzate de la nunta şi din luna de miere a celebrului fotbalist Vlad Chiricheş!

Publicat:

Au avut nunta visurilor lor! Intr-un peisaj de basm, celebrul fotbalist si frumoasa lui sotie, Sabrina, si-au unit destinele in Florenta, unul dintre cele mai romantice orase din Italia. Spynews.ro a intrat in posesia unor fotografii nepublicate de la fericitul eveniment, dar si din luna de miere a proaspetilor casatoriti.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fenomen rar pe cer. Nori asemanatori cu OZN-uri, surprinși deaspura muntelui Etna: „Inele de fum vulcanic...” / FOTO

20:05, 06.04.2024 - Fenomenul rar pe cer a captat atenția locuitorilor din apropierea Muntelui Etna din Sicilia, Italia. Imagini uluitoare cu nori ce pareau asemanatori cu OZN-uri au fost surprinse deasupra acestui vulcan activ, starnind curiozitatea și fascinația atat a localnicilor, cat și a cercetatorilor. Oamenii din…

Ce face Marius Lacatuș la primele ore ale dimineții. Cum iși incepe ziua fostul fotbalist / PAPARAZZI

23:05, 30.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Marius Lacatuș. Ce face fostul fotbalist la primele ore ale dimineții. Cum iși incepe ziua cel mai titrat fotbalist din istoria Stelei.

Primele imagini cu Gheboasa, dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins primele imagini cu Gheboasa dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul.

Imagini de senzație de la cea mai scumpa nunta din lume! Ce artiști de top au intreținut atmosfera / VIDEO

20:06, 04.03.2024 - Imagini de senzație de la festivitatea de dinaintea celei mai scumpe nunți din intreaga lume! Iata ce artiști de top au intreținut atmosfera, dar și ce vedete celebre de talie mondiala au fost prezente la celebrul eveniment. Organizatorul a fost recunoscut drept cel mai bogat om din intreaga lume in…

Trei morti si doi disparuti in urma unui accident pe un santier din Florenta, Italia VIDEO

18:20, 16.02.2024 - O structura de beton s-a prabusit vineri pe santierul unui supermarket din Florenta, lasand in urma trei morti si doi disparuti, conform unui bilant oficial, potrivit Agerpres, care citeaza AFP.

Fostul fotbalist Cristi Tanase șocheaza din nou. Intins pe jos, in holul blocului: „M-am imbatat, sa mor eu! Ce am facut?”

20:55, 12.02.2024 - Dupa ce pe 28 decembrie 2023 a fost prins drogat la volan, fostul fotbalist Cristi Tanase socheaza din nou. Imagini tulburatoare cu sportivul au aparut luni, 12 februarie. Fostul jucator al FCSB apare pe jos, in holul blocului in care locuiește, avand sange la gura și dinți lipsa.

Chiricheș ramane la FCSB, dar schimba funcția! Gigi Becali anunța: „Va fi antrenor”

14:26, 12.02.2024 - Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, a anunțat ca Vlad Chiricheș va fi antrenor secund - jucator incepand din vara acestui an. Vlad Chiricheș, acum in varsta de 34 de ani, a revenit vara trecuta la FCSB, dupa 10 ani petrecuți in afara Romaniei, 2 in Anglia, la Tottenham, 8 in Italia, la Napoli, Sassuolo…


Ce parere ai despre aceasta stire?