Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şoigu susține că Rusia întăreşte forţele militare în nord-vestul şi vestul ţării ca răspuns la „consolidarea NATO”

Publicat:
Şoigu susține că Rusia întăreşte forţele militare în nord-vestul şi vestul ţării ca răspuns la „consolidarea NATO”

Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trump.  Putin ”va face acest lucru pentru mine”

23:21, 23.05.2024 - Donald Trump a declarat intr-o postare pe rețelele sociale ca se va folosi de relația sa cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru a obține eliberarea lui Evan Gershkovich, reporter Wall Street Journal, din inchisoarea ruseasca in care se afla, relateaza  Reuters . In postarea de pe platforma Truth…

Moscova avertizeaza UE: Jurnalistii occidentali din Rusia vor simti un raspuns rapid, dur si dureros

23:41, 15.05.2024 - Rusia a avertizat miercuri Uniunea Europeana ca, in cazul in care blocul comunitar va impune restrictii presei ruse, jurnalistii occidentali din Rusia vor simti un raspuns rapid, dur si dureros din partea statului rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

Conflictul din Ucraina: Moscova ameninta Londra cu represalii militare

20:55, 06.05.2024 - Rusia a avertizat luni Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate atat in Ucraina cat si in…

Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, sustine un diplomat rus

11:26, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Șoigu da asigurari: 'Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO' / Ministrul rus lanseaza un avertisment cu degetul spre Ucraina

08:05, 27.04.2024 - Trupele NATO au creat amenintari suplimentare pentru Rusia prin apropierea lor de frontierele ruse, dar Moscova nu are interesul militar sau geopolitic de a ataca state NATO, a declarat vineri intr-un discurs ministrul apararii rus, Serghei Soigu, citat de agentia rusa TASS, preluata de Reuters.

Reacția Moscovei la extinderea NATO: Mișcari importante de trupe in Rusia

15:00, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu, noteaza Agerpres. Ca raspuns la invazia Rusiei in Ucraina,…

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.


Ce parere ai despre aceasta stire?