Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii a fost AMÂNATĂ din motive tehnice

Publicat:

NEWS ALERT

al Magistraturii prin care procurorul general, ar fi solicitat pornirea urmaririi penale pe numele judecatorului , a fost amanata din anumite motive tehnice.

La fel, Gurin a cerut si tragerea la raspundere penala a altor patru magistrati. Este vorba despre , , si

Toti judecatorii sunt suspectati de adoptarea unor decizii ilegale, in 2009, in cadrul mai multor litigii civile. Sesizarile vor fi examinate in cadrul sedintei CSM.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Soluționarea propunerii de suspendare a judecatoarei Ioana Popoviciu, din dosarul 2 Mai, amanata o saptamana

12:55, 17.04.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a amanat pentru saptamana viitoare soluționarea propunerii formulate de Inspecția Judiciara de suspendare din funcție a judecatoarei Ioana Ancuța Popoviciu, originara din Bihor, care judeca dosarul uciderii a doi studenți intr-un accident provocat de Vlad Pascu…

„Deficiențe tehnice”, la CSM: Ședința Consiliului nu va fi difuzata in direct nici astazi

11:50, 15.04.2024 - Ședința Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), anunțata pentru astazi, nu va fi difuzata in direct. Potrivit Consiliului, ședința va fi inregistrata și plasata pe site, dupa finalizarea acesteia.

Sedința CSM, cu presa „dupa usa”: Intrunirea Consiliului nu va fi difuzata in direct. Care este motivul

11:15, 09.04.2024 - Ședința Consiliului Superior al Magistraturii, anunțata pentru astazi, nu va fi difuzata in regim online. Potrivit responsabililor, intrunirea va fi inregistrata, apoi plasata pe site-ul Consiliului.

F1: Dubla Ferrari in Australia. Max Verstappen, abandon din motive tehnice

10:56, 25.03.2024 - Dupa o sesiune de calificari interesanta, Marele Circ s-a intors in ziua de duminica pe circuitul Albert Park din Melbourne, Australia, pentru cursa. Urmau 58 de tururi, la finalul carora avea sa fie desemnat caștigator un pilot care cu doar o saptamana in urma trecea printr-o operație de apendicita.…

O aeronava TAROM Bucuresti - Chisinau a revenit la sol, dupa ce a fost lovita de fulger

10:05, 25.03.2024 - Cursa TAROM Bucuresti Chisinau din seara zilei de 24 martie a inregistrat o intarziere de peste trei ore, din motive tehnice, dupa ce aeronava a fost lovita de fulger, la decolare, informeaza luni compania aeriana, potrivit Agerpres.Cursa ROT209 OTP2005 Bucuresti Otopeni Chisinau Boeing 737 700 a avut…

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Lansarea modulului spațial al companiei Intuitive Machines catre Luna a fost amanata din motive tehnice

10:05, 14.02.2024 - ​Miercuri ar fi trebuit lansat in spațiu, cu o racheta SpaceX, un modul lunar dezvoltat de compania privata Intuitive Machines, scopul fiind ca acel modul sa reușeasca o aselenizare controlata peste șapte-opt zile. Din motive tehnice, lansarea a fost anulata cu 75 de minute inainte de ora stabilita…


Ce parere ai despre aceasta stire?