Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SECRETUL SENZAŢIONAL al Laurei Cosoi! Uite de ce arată atât de bine!

Publicat:

arata ca a trecut cu bine peste despartirea de catre Smiley si isi ocupa timpul cu alte activitati. De exemplu, frumoasa blonda isi tine fanii la curent cu ce mananca pentru a arata ca se mentine in forma.

Laura se afla in aceste zile intr-o vacanta in , din Grecia. Vedeta a postat astazi pe profilul sau de Facebook o fotografie in care arata ce a mancat la ultima masa pe ziua de ieri. Imaginea arata o salata de vara cu mozzarella, rosii, rucolla si prosciuto crud.

Fotografia cu pricina a strans peste 600 de like-uri…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște. Greșeala care nu-i da gustul ca la mama acasa

20:40, 04.05.2024 - Un preparat ce a luat naștere departe de țara noastra, dar pe care romanii l-au transformat in vedeta meselor de sarbatoare. Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate, trebuie sa știi un truc important. Afla, din randurile de mai jos, care este secretul pentru cea mai buna salata boeuf de Paște.…

Mai ai acasa peștele de sticla care se punea pe televizor? Iata cați bani poți sa primești acum pe el

20:20, 11.04.2024 - De-a lungul anilor, numarul pestilor de pe televizoare s-a redus. Au aparut televizoarele cu ecran plat, iar generatiile noi au etichetat ansamblul televizor-peste drept un kitsch.Insa, pe site-urile care vand tot felul de obiecte, pretul acestui peste de sticla nu este deloc mic:  incepe de 100 de…

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.

Știrile Antena Stars. Carmen Bruma, despre secretul unei siluete perfecte. Cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat: "Asta este cheia succesului..." / VIDEO

16:06, 12.02.2024 - Invitata in platoul Știrilor Antena Stars, Carmen Bruma a vorbit despre secretul unei siluete perfecte. Vedeta a spus care sunt pașii pe care ii urmeaza de ani buni și cum reușește sa se mențina intr-o forma de invidiat.


Ce parere ai despre aceasta stire?