Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarmizegetusa Regia, redeschisă pentru turiști după lucrări de restaurare. Cât de spectaculos arată FOTO

Publicat:

Cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, una dintre cele mai importante atracții turistice din județul Hunedoara, va fi redeschisa pentru vizitare, vineri, dupa ce timp de aproape o luna au fost efectuate mai multe lucrari de intreținere, astfel ca turiștii nu i-au putut trece pragul. “Monumentul UNESCO a fost inchis la inceputul acestei luni pentru o serie […] , redeschisa pentru turiști dupa lucrari de restaurare. Cat de spectaculos arata FOTO a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte tronsoane de autostrada. Unde se fac lucrari. Atenționari pentru șoferi

10:40, 30.04.2024 - Restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva și pe alte tronsoane de autostrada. Unde se fac lucrari. Atenționari pentru șoferi CNAIR anunța restricții de circulație pe A1 Sibiu-Sebeș-Deva. Acestea sunt in vigoare marți, 30 aprilie, pe un tronson din județul Sibiu și pe altul din județul Hunedoara.…

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Lucrari pe doua drumuri naționale din Timiș și pe alte patru din vestul țarii, in aceasta saptamana

13:30, 25.03.2024 - In aceasta saptamana, se va interveni pe șase drumuri administrate de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara. Doua dintre acestea sunt din județul Timiș și patru din județele Caraș-Severin, Arad și Hunedoara.

Conacul Emil Racovita din Vaslui va fi restaurat cu 14 milioane de lei - FOTO

16:45, 19.03.2024 - Ministerul Culturii, prin Institutul National al Patrimoniului, demareaza lucrari de restaurare la Conacul Emil Racovita. Institutul National al Patrimoniului a semnat contractul de executie pentru lucrarile de restaurare, consolidare si punere in valoare ale acestui monument istoric de o importanta…

CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC

13:31, 14.03.2024 - Invitat: Ionuț CODREA, arheolog Producție realizata de Hd Mediapress Studio S.R.L. pentru Televiziunea Info Hd Deva The post CETATEA DEVA – PERIPLU ARHEOLOGIC appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Uimitoarea statuie a lui Ioan de Hunedoara va fi reparata dupa 150 de ani. Se afla pe cel mai inalt turn VIDEO

23:05, 09.03.2024 - Cea mai spectaculoasa statuie care il infațișeaza pe Ioan de Hunedoara va fi restaurata dupa un secol și jumatate. Monumentul din bronz a fost amplasat pe cel mai inalt turn din Castelul Corvinilor.

Blestemul marii cetați din umbra Sarmizegetusei Regia. Sute de copaci, prabușiți peste Fețele Albe VIDEO

07:06, 07.03.2024 - Cetatea dacica Fețele Albe din Hunedoara se infațișeaza oaspeților sai cu o priveliște dezolanta. Ruinele sale au fost acoperite de numeroși arbori rupți de furtuni, iar o intreaga padure s-a prabușit in jurul așezarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?