Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sa mancam sanatos: mamaliga cu branza la cuptor

Publicat:

Daca iti place mamaliga, dar te-ai saturat de varianta clasica de preparare, iata un truc minunat: prepar-o cu branza, la cuptor! Ingredientele necesare sunt urmatorele:
- un litru de apa
- 200 g de malai
- un praf de sare
- un sfert de pachet de unt
- 200 g de telemea (de preferat de oaie sau capra) ori branza de burduf
- 4 oua (optional)
- 100 g de kaizer(optional)

Citeste si: Afectiuni tratate sau ameliorate prin consumul de mamaliga 
Pune apa cu sare intr-un ceaun pe foc. Dupa ce apa incepe sa fiarba in clocot, adauga malaiul treptat…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alimentul banal care te ajuta sa slabești enorm. A ajuns din nou la moda datorita tinerilor

16:51, 07.05.2024 - Generația TikTok scoate la lumina un aliment care ajuta la slabitIntr-o era in care generația TikTok adopta un stil de viața sanatos și evita opțiunile daunatoare, branza de vaci a devenit un aliment preferat, folosit in rețete gatite acasa. Videoclipurile abunda pe TikTok, in care utilizatorii impartașesc…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

Tonusul sanatos, dat de alimentația bio – cumpara oua bio, branza de vaci bio, de la sursa sigura

19:20, 08.04.2024 - Alimentația bio prinde din ce in ce mai mult contur cand vine vorba despre mesele romanilor. Fie ca vorbim despre micul-dejun, pranz sau cina, alegerea se indreapta spre produse bio, chiar daca acestea su prețuri ceva mai ridicate. Pe piața de profil nu exista foarte multe magazine de acest tip, mai…

Mircea Badea, despre intrarea Romaniei in spațiul Schengen aerian: „Miroase a branza totul, miroase a branza de burduf, orice abordare miroase a branza”

13:20, 01.04.2024 - In cadrul emisiunii In gura presei de duminica seara, Mircea Badea a comentat cu ironie despre discuțiile aprinse privind intrarea Romaniei in spațiul Schengen aerian. El a subliniat ca aceasta schimbare nu aduce schimbari semnificative, ci doar elimina n

Diferența dintre parmezan și Parmigiano-Reggiano. Care este mai sanatos, puțini oameni știau acest detaliu

16:00, 14.03.2024 - Parmigiano-Reggiano este o branza tare, uscata, facuta din lapte de vaca (parțial) degresat. Are coaja aurie pal, iar la interior este de culoarea paiului, cu o aroma bogata și intensa, fiind pastrata cel puțin 2 ani la maturare. Mulți o incurca cu parmezanul. Care sunt diferențele intre cele doua sortimente,…

Rețeta de omleta cu branza de burduf. Ingredientul pe care trebuie sa il adaugi sa fie pufoasa

15:55, 28.02.2024 - Omleta este preparatul ideal pentru micul dejun. Are nutrienți, este delicioasa și iți asigura toate vitaminele de care ai nevoie. Daca ți pare ca are un gust prea banal, poți sa adaugi și branza de burduf, pentru o aroma de vis. Iata de ce ingredient este nevoie pentru a fi pufoasa!


Ce parere ai despre aceasta stire?