Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea, primele declarații după ce s-a cununat religios. Ce spune despre superstiții. „Nu mi-aș dori un bărbat care să joace după cum cânt eu”

Publicat:
Roxana Vancea, primele declarații după ce s-a cununat religios. Ce spune despre superstiții. „Nu mi-aș dori un bărbat care să joace după cum cânt eu”

Roxana Vancea și Dragoș Pasu s-au casatorit religios in acest weekend, iar alaturi le-a fost familia, dar și cei mai buni prieteni. Vedeta a facut primle declarații și a recunoscut ca a avut emoții in timpul cununiei religioase, insa nu a izbucnit in lacrimi, așa cum li se intampla altor mirese.Vancea a povestit ca ea și soțul ei s-au simțit foarte bine și chiar au avut momente in care au ras copios, alaturi de invitații lor.„In Biserica am avut puține emoții, nu am plans deloc, s-a ras mai degraba, ne-am simțit foarte bine.(…) Nu l-am calcat pe Dragoș pe picior .Ce am eu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu o noua emisiune. Cand va putea fi urmarita: „Este un proiect de suflet, ce ofera exclusivități”

10:25, 29.02.2024 - Iuliana Tudor prezinta emisiunea „Cu ai mei!”, un podcast cu vedete din lumea folclorului se vede online si la TVR Folclor și la TVR 1. Cantareața Matilda Pascal Cojocarița și maestrul Ștefan Cigu, alaturi de cei doi copii ai lor, sunt primii invitați. De astazi, 29 februarie, Iuliana Tudor lanseaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?