Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rama pentru Copt și Prăjituri prezintă o rețetă-inspirație pentru masa de Paște, pască-tort delicioasă care va completa perfect masa de sărbători.

Publicat:
Rama pentru Copt și Prăjituri prezintă o rețetă-inspirație pentru masa de Paște, pască-tort delicioasă care va completa perfect masa de sărbători.

PASCATORTTimp de pregatire: 30 minuteIngrediente:Pentru crema de branza:800 gr branza grasa vaci4 oua150 gr zahar bruncoaja de la o lamaie100 gr stafide mariPentru blat:100 gr Rama pentru Copt și Prajituri topita4 oua175 gr zahar175 gr fainaun praf de sare2 linguri apaPentru servit:250 gr frișca batutaPreparare:Scoateți toate ingredientele necesare și lasați-le sa ajunga la temperatura camerei. Porniți cuptorul și preincalziți la 180 grade Celsius (daca este electric) sau la 200 grade Celsius (daca este unul obișnuit).Pregatiți o forma de tort rotunda, tapetand-o cu hartie pergament. Asigurați-va…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea in noaptea de Inviere și in prima zi de Paște 2024. Condiții meteo in localitați din județul Alba

12:11, 04.05.2024 - Vremea in noaptea de Inviere și in prima zi de Paște 2024. Condiții meteo in localitați din județul Alba Vremea in noaptea de Inviere și in prima zi de Paște 2024. Meteorologii anunța vreme frumoasa in noaptea de Inviere, in județul Alba. Cerul va fi mai mult senin și temperaturile se vor situa intre…

Pluralul cuvantului „pasca”. Dilema deliciului de Paște, mulți romani nu știu forma corecta!

14:05, 03.05.2024 - Mulți romani se confrunta cu o dilema lingvistica atunci cand vine vorba despre pluralul cuvantului „pasca”. Este cunoscut faptul ca substantivul „pasca” nu are o forma de plural in limba romana in forma sa literara.Aceasta dificultate devine evidenta atat atunci cand oamenii doresc sa pregateasca mai…

Unde trebuie asezati cozonacii in cuptorul electric pentru a nu se arde. Temperatura ideala, asa nu se vor rumeni

09:30, 01.05.2024 - Mai este foarte puțin pana la sarbatorile pascale, iar gospodinele se gandesc deja la bunatațile pe care le vor pune pe masa de Paște pentru cei dragi. Cum este de așteptat, cozonacii sunt nelipsiți. Insa pentru ca ei sa iasa perfecți, este important procesul de coacere, dar și unde trebuie asezati…

Cea mai buna bautura care poate inlocui cafeaua. Ușor de preparat, are ingrediente care iți vor da energie pe tot parcursul zilei

19:50, 24.04.2024 - Cafeaua pare un viciu mic, neinsemnat. Insa cand se beau peste o cescuța pe zi din aceasta bautura, apar și problemele de sanatate.Deși are avantaje și dezavantaje, specialiștii recomanda bauturile din plante care nu conțin cofeina sau amestecurile care furnizeaza minții și trupului energia necesara…

Ingredientul secret pentru o omleta pufoasa și gustoasa. Secretul dezvaluit de marii bucatari

00:01, 24.04.2024 - Secretul unei omlete cremoaseSecretul care face diferența in prepararea unei omlete este adaugarea unei linguri de smantana in amestecul de oua. Aceasta tehnica este folosita frecvent in școlile culinare de top și ajuta la menținerea unei texturi cremoase a omletei, chiar și cand este pastrata pana…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Gogoșile, desertul de care nu ne saturam niciodata (P)

19:10, 15.02.2024 - Cine a inventat gogoșile?Exista mai multe povești despre inventarea gogoșilor. Una dintre ele spune ca au fost facute pentru prima data de coloniștii olandezi din America de Nord in secolul al XIX-lea. O alta poveste spune ca un marinar olandez pe nume Hansen Gregory a inventat gogoșile pe o nava in…

Tarta cu lamaie si bezea

00:30, 09.02.2024 - Aluat tarta (pentru un cerc cu diametrul de 20 de cm) 110 gr. faina 40 gr. zahar pudra 10 gr. pudra de migdale 10 gr. amidon 1 gr. sare 60 gr. unt 82% grasime 25 gr. ou Se taie untul rece in cuburi mici si se amesteca cu restul ingredientelor. Aluatul obtinut se inveleste in folie alimentara si se lasa…


Ce parere ai despre aceasta stire?