Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, promite zboruri directe Cluj-Budapesta

Publicat:

Zborul direct ar urma sa fie operabil din toamna, mai spune oficialul, însa Orban nu a oferit niciun detaliu despre compania care ne va duce direct în inima Ungariei.

Orban a declarat, raspunzând la o întrebare, ca din toamna vor fi operate curse aeriene zilnice între Cluj-Napoca și Budapesta. Orban nu a spus și care este operatorul care ar urma sa administreze aceste curse dar e foarte probabil sa fie vorba de compania aeriana low cost , care are deja un hub aerian la Cluj, de unde opereaza zeci de zboruri zilnice.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi zboruri spre Zurich de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj lansate de compania aeriana SWISS

18:01, 01.04.2024 - Cluj-Napoca, 28 martie 2024: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunța debutul noilor zboruri spre Zurich, operate in premiera absoluta de o noua companie aeriana prezenta pe aeroport, Swiss International Air

O companie din Cluj anunța investiții de 2,5 mil. euro și dezvolta drone de razboi dotate cu Inteligența Artificiala

15:30, 31.03.2024 - OVES Enterprise este o companie romaneasca de dezvoltare de software si producatoare de drone, infiintata in 2015 la Cluj-Napoca. Compania lanseaza Storm Shadow AI, o solutie avansata de inteligenta artificiala

Wizz Air introduce noi zboruri catre o destinație de vacanța. Prețurile sunt de 199 de lei

21:55, 25.03.2024 - Compania aeriana Wizz Air a facut un anunț important pentru turiști. In urmatoarea perioada urmeaza sa fie introduse mai multe rute catre marile orașe din Europa, iar prețurile vor fi reduse, astfel canumeroase persoane se pot bucura de oferte.

Clujul va fi conectat de Zurich, prin zboruri directe operate de Swiss International Air Lines

17:35, 20.03.2024 - Cluj-Napoca va fi conectat de orașul Zurich, de luna aceasta, prin zboruri operate in premiera de compania aeriana Swiss International Air Lines de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

BMW anunța prima investiție majora in Romania

11:15, 05.03.2024 - Compania germana BMW Group anunța marți dimineața ca va deschide in Cluj-Napoca un centru de dezvoltare de soluții software, printr-un parteneriat cu NTT DATA, una din cele mai mari companii de servicii IT din lume, unde va angaja 250 de dezvoltatori software pana la finalul a anului. Aceasta este prima…

Aeroportul Internațional Maramureș: Zboruri directe catre Grecia. Afla de cand

20:55, 26.02.2024 - Aeroportul Internațional Maramureș anunța ca Aegean Airlines va opera zboruri directe catre Creta-Heraklion (Grecia) incepand cu 4 iunie (un zbor in fiecare saptamana). „Fiți pregatiți sa va pierdeți in peisajele magnifice ale insulelor grecești și sa creați amintiri de neuitat intr-unul dintre cele…

Curse zilnice AeroItalia de la Bacau spre Aeroportul Internațional „Leonardo da Vinci” de langa Roma

16:05, 20.02.2024 - AeroItalia și Aeroportul Internațional Bacau au anunțat astazi ca, incepand cu 1 aprilie 2024, ruta de la Bacau la Roma Fiumicino va fi operata zilnic, crescand frecvența de la 3 la 7 zboruri pe saptamana.

Wizz Air, obligat de judecatori la daune morale de 40.000 euro unei familii din Oradea

18:11, 13.02.2024 - Compania maghiara Wizz Air a fost obligata de Judecatoria Alba Iulia sa plateasca daune morale de 40.000 euro unei familii din Oradea dupa ce a anulat cursa cu care aceasta ar fi trebuit sa se intoarca din vacanta, oradenii ajungand acasa cu 5 zile intarziere.


Ce parere ai despre aceasta stire?