Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peste 27.000 de români au ajuns anul trecut în spatele gratiilor

Publicat:

Numarul persoanelor condamnate anul trecut este mai mic decat al celor inchise in 2015, iar rata de recidiva este de 38 la suta, in 2016, in scadere fata de 2015, cand a fost 40 la suta. Potrivit raportului de activitate al ANP, 27.455 de persoane au fost inchise anul trecut, un numar mai mic decat in 2015, cand in penitenciare s-au aflat 28.334 de detinuti. Rata recidivei a fost, in 2016, de 38 la suta, in scadere fa (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antony Blinken, discuții de mai multe ore in spatele ușilor inchise cu ministrul chinez de externe, Wang Yi

08:40, 26.04.2024 - Secretarul de stat american, Antony Blinken, s-a intalnit vineri cu ministrul de externe chinez ,Wang Yi, la Beijing, pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Rusiei in Ucraina.

Loredana Atanasoaie, criminala din Mangalia, a fost condamnata la inchisoare. Cați ani va petrece in spatele gratiilor tanara care și-a ucis cea mai buna prietena

16:15, 10.04.2024 - La cateva luni bune de cand Alina a fost ucisa de cea mai buna prietena in Mangalia, Loredana Atanasoaie a fost condamnata la inchisoare. De curand, tanara a aflat cat va sta in spatele gratiilor. In plus, are de platit și daune morale familiei.

Fotbalist celebru, condamnat la 9 ani de inchisoare pentru viol. Cat va sta sportivul de performanța in spatele gratiilor / FOTO

11:05, 21.03.2024 - Chiar in ziua in care celebrul fotbalist de la Bracelona Dani Alves a fost eliberat condiționat din inchisoare, o alta legenda a fotbalului brazilian a primit o condamnare de noua ani de inchisoare pentru viol. Iata despre ce sportiv de performanța este vorba de aceasta data!

Cum i-a convins Danuț Lupu pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Fostul fotbalist a plecat acasa, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor: ”Doresc sa...”

12:40, 08.03.2024 - Vești bune pentru Danuț Lupu! Fostul fotbalist a fost eliberat din inchisoare, dupa cinci luni de stat in spatele gratiilor. Iata cum a reușit, alaturi de avocatul sau, sa ii convinga pe judecatori sa il lase in libertate și ce planuri are!

Guvernul renegociaza in spatele ușilor inchise cu RMGC Dosarul Roșia Montana

08:45, 28.02.2024 - Guvernul renegociaza in spatele ușilor inchise cu compania Roșia Montana Gold Corporation. Acuzația vine de la Roxana Pencea Bradațan, coordonatoare de campanii la Declic, care comenteaza declarația facuta recent de ministrul de Finanțe. Marcel Boloș spune ca exista posibilitatea ca instanța de la…

De ce renunta tot mai multi romani la produsele eco. Adevarul din spatele etichetelor bio

10:50, 22.02.2024 - De ce renunta tot mai multi romani la produsele eco. Adevarul din spatele etichetelor bio Peste jumatate dintre romani renunta la produsele eco, iar mai mult de o treime din populatie nu are incredere in autenticitatea etichetelor bio, conform unui nou studiu de specialitate. Cei mai multi dintre romani…

Alexei Navalny a murit! Opozantul rus a decedat in spatele gratiilor 

13:51, 16.02.2024 - A murit Alexei Navalny. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat ruseasca, Alexei Navalny a murit intr-o colonie penitenciara.

Fiii vrajitoarei Sidonia au ajuns in spatele gratiilor! Judecatorii care au decis sa-i aresteze preventiv pentru 30 de zile

18:56, 12.02.2024 - Au aparut noi detalii in cazul crimei de la Padina! Fiii vrajitoarei Sidonia au fost arestați dupa crima de la petrecerea cu vedete. Iata ce au decis oamenii legii, dupa ce trei barbați au ucis cu sange rece un barbat in varsta de 41 de ani la o petrecere unde au participat și vedete!


Ce parere ai despre aceasta stire?