Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pentru că vreau să am dreptul să trăiesc, să iubesc, să studiez și să lucrez oriunde voi alege!

Publicat:

Dreptul la vot este un drept al fiecarui cetațean, garantat de Constituția Romaniei, dar și unul dintre drepturile esențiale ce stau la baza Cartei drepturilor fundamentale a . Viața noastra este definita din alegeri. In fiecare zi, prin deciziile pe care le luam, contribuim la un fapt ce se va rasfrange ulterior, asupra modului nostru de viața. Urmatoarele alegeri europene vor avea loc intre 23 și 26 mai, cand toți cetațenii adulți din statele membre ale UE vor avea ocazia sa iși aleaga reprezentanții in . Alegerile europene de peste doua saptamani vor avea…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campania electorala pentru alegerile locale și europarlamentare incepe vineri si se termina pe 8 iunie. Ce reguli și restricții sunt

16:00, 09.05.2024 - Campania electorala pentru alegerile din 9 iunie incepe vineri, 10 mai, și se incheie pe 8 iunie, la ora 7.00 și este interzisa folosirea de catre politicieni a mesajelor discriminatorii sau de incitare la ura și intoleranța, ori defaimarea competitorilor, a transmis Biroul Electoral Central.BEC a recomandat…

Mircea Hava: Agricultorii și fermierii trebuie susținuți sa obțina performanțe mai bune și venituri mai mari, pentru a intari și proteja acel “Fabricat in Europa”

09:45, 25.04.2024 - Era momentul și cazul sa recunoaștem și sa admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atat mai mult cei din Romania, aveau nevoie sa fie incadrați intr-o forma corecta și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politica din Parlamentul European, saluta simplificarea și relaxarea…

Romania primește un flux vital de oxigen economic din partea Europei: ce schema de ajutor de Stat va fi reintrodusa

15:00, 09.04.2024 - Romania se afla in fața unei provocari economice fara precedent, iar Comisia Europeana a raspuns cu o masura vitala de susținere. Aproband reintroducerea unei scheme de ajutor de stat in valoare de 2,5 miliarde de euro, echivalentul a 12,5 miliarde de lei, Europa acorda o gura uriașa de oxigen economiei…

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare

20:10, 26.03.2024 - In ședința din data de 26 martie 2024, Biroul Electoral Central pentru alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European din anul 2024 și pentru autoritațile administrației publice locale din anul 2024 (BEC) a decis sa admita: - Protocolul pentru constituirea alianței electorale cu denumirea…

Dmitri Medvedev l-a amenințat cu spanzuratoarea pe președintele Letoniei, „o țara care nu exista”

08:20, 16.03.2024 - Intr-o noua postare pe canalul de Telegram, Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, l-a amenințat cu spanzuratoarea pe președintele Letoniei, Edgars Rinkevics, folosindu-se de o fotografie din 1943 in care soldați germani sunt executați intr-o piața publica, in Harkov,…

Calendarul  acțiunilor din cuprinsul perioadei electorale la alegerile parlamentare și locale 2024

13:10, 12.03.2024 - Guvernul a aprobat, luni, calendarul acțiunilor din perioada electorala pentru alegerile pentru membrii din Romania in Parlamentul European și pentru alegerile pentru autoritațile administrației publice locale, din anul 2024. Conform calendarului aprobat, pe 12 martie incepe perioada electorala, iar…

Cand se schimba ora și de ce nu am renunțat la ora de vara

15:00, 10.03.2024 - Romania va trece la ora de vara in noaptea de sambata, 30 martie, spre duminica, 31 martie, cand ceasurile se dau inainte cu o ora. Ora 3.00 va deveni ora 4.00. Astfel ca duminica, 31 martie, devine cea mai scurta zi a anului, cu doar 23 de ore. De ce nu a renunțat Romania la ora de vara In ultimii…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?