Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omagiu generalului care a dus simbolurile armatei la Mănăstirea Dintr-Un Lemn: ancora, timona şi elicea de avion

Publicat:

O delegatie de militari din participa, in perioada 28-29 iunie 2019, la jubileul implinirii a 80 de ani de la consacrarea Manastirii Dintr-Un Lemn din judetul Valcea ca locas de inchinaciune al marinarilor si aviatorilor, actiune organizata in colaborare cu .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Polițiștii brigazii „Fulger” au adus un omagiu generalului Anton Gamurari: „Memoria lui este una vie și puternica”

18:06, 15.03.2024 - La trei ani de la trecerea in neființa a generalului Anton Gamurari, polițiștii Brigazii de Poliție cu Destinație Speciala ,,Fulger” au participat la campionatul deschis al unitații „Tranta”, organizat in memoria combatantului care a luptat inflacarat pentru dreptate si valorile naționale.

CTP il critica dur pe președintele PNL: „N-am sa ințeleg niciodata cum acest Ciuca a ajuns general și șef al Armatei”

10:05, 15.02.2024 - Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat in termeni duri poziția PNL și a președintelui partidului, Nicolae Ciuca, in negocierile cu PSD privind comasarea alegerilor din acest an. CTP se intreaba cum „cum acest Ciuca a ajuns general și șef al Armatei”, intr-o postare pe Facebook.Sub titlul „Natantolul”,…

Vanatori de strigoi, condamnați in Romania! Preotul a scapat

07:10, 14.02.2024 - Un preot din Valcea a fost acuzat de procurori ca a fost implicat intr-un incident șocant, in care rudele unei femei decedate au deshumat și mutilat cadavrul acesteia. Intr-un episod incredibil din 2019, in județul Valcea, aparținatorii unei femei decedate cu cateva luni in urma au exhumat trupul sub…

Soldații ucraineni sunt disperați! Sirski, noul comandant al armatei, are reputatia de 'macelar' (Politico)

23:15, 09.02.2024 - Soldații ucraineni sunt disperați! Sirski, noul comandant al armatei, are reputatia de 'macelar' (Politico)Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vrut sa dea o noua viata armatei sale prin numirea generalului Oleksandr Sirski in functia de comandant-sef, dar multi dintre militari au reactionat…

Prima declarație a generalului Sirskii in calitate de comandant șef al armatei ucrainene: Zalujnii, decorat ca „Erou al Ucrainei”

16:00, 09.02.2024 - Noul comandant sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, a pledat vineri, in primul sau mesaj public in aceasta calitate, pentru „schimbare și perfectionare mijloacelor și metodelor” pentru a respinge invazia rusa.

Reacția generalului Zalujnii dupa inlaturarea sa de la conducerea armatei ucrainene: explicațiile lui Zelenski

15:25, 09.02.2024 - Strategia armatei ucrainene trebuie sa se „schimbe și sa se adapteze” in fața invaziei rusești care dureaza de aproape doi ani, a recunoscut joi generalul Valeri Zalujnii, demis din funcție și inlocuit cu generalul Oleksandr Sirskii.

Reacția Kremlinului dupa inlocuirea generalului ucrainean Valeri Zalujnii

13:05, 09.02.2024 - Inlocuirea generalului ucrainean Valeri Zalujnii cu Oleksandr Sirski in functia de comandant-sef al armatei ucrainene nu va schimba cursul conflictului cu Rusia, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, relateaza AFP, scrie AGERPRES."Nu credem ca acestia sunt factori…


Ce parere ai despre aceasta stire?