Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Octavia Geamănu, mărturisiri sincere despre rolul de mamă: "E 3 dimineața. Mă uit la el cum doarme"

Publicat:

La mai puțin de doua saptamâni de când a devenit mama, și-a facut timp și a scris câteva cuvinte pe blogul ei pentru cei care obișnuiau sa îi urmareasca activitatea. Blondina a povestit despre cum au decurs primele zile alaturi de fiul ei.

Prezentatoarea TV era pregatita sa faca fața oricarei situații, însa lucrurile au fost mai simple decât se aștepta. Totul a decurs bine, iar ea se poate declara o mama fericita.

"A trecut fix o saptamâna de când suntem acasa. Ador fiecare moment și tare ma amuz când îmi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Antonia, confesiuni sincere in fața lui Cristian, dupa desparțirea tanarului de Laura. Ce marturisiri și-au facut cei doi: „Eu vad in tine...” / VIDEO

20:40, 28.03.2024 - In ediția din data de 28 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, dupa emisiune, Cristian și Antonia iși faceau confesiuni sincere unul altuia și vorbeau despre lucrurile pe care le accepta fiecare intr-o relație, asta la scurt timp dupa desparțirea tanarului de Laura. Iata ce și-au spus cei doi!

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…

Salvamontiști clujeni – la vremea retestarii

18:35, 13.03.2024 - 14 salvatori montani clujeni au susținut duminica și luni reatestarea in profesia de salvator montan. Au fost testați 11 salvamontiști din cadrul Serviciului Public Salvamont-Salvaspeo și 3 din Formația Salvamont Vladeasa. Conform legislației, salvamontiștii trebuie sa repete aceasta testare o data…

Star Matinal. Cum este Ela Craciun in rolul de mama. Prezentatoarea TV are trei copii: „Mi-au dat lacrimile” / VIDEO

15:55, 13.03.2024 - Ela Craciun are trei copii cu varste diferite și spune ca au existat o mulțime de momente dificile, mai ales de cand a devenit mama. Vedeta spune ca ea și soțul ei au invațat cum sa iși imparta treburile in casa, inclusiv atunci cand vine vorba de creșterea copiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?