Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Roman a ajuns la spital: ”E grav! Mi-au pus perfuzii, nu știa nimeni ce am. Iau un pumn de pastile”

Publicat:

a ajuns la perfuzii. Vedeta a fost diagnosticata de catre medici cu boala , o disfuncție a tiroidei. Oana a facut primele declarații despre starea sa, in exclusivitate, la .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Oana Roman, interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus: „Un lucru cert...” / VIDEO

09:00, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Oana Roman a oferit un interviu emoționant despre regretata ei mama. Vedeta știe ca ii da putere de sus, iar din acest motiv ii este mai ușor sa mearga mai departe. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect!

Cristina Spatar, de urgența la spital. Cum s-a recuperat vedeta dupa infecția la ochi: „Ma trezeam noaptea de durere...

17:05, 09.03.2024 - Cristina Spatar a trecut prin clipe cumplite, dupa ce s-a trezit ca a facut o infecție la ochi. Vedeta a ajuns de urgența la spital și abia dupa o lunga perioada de tratament, a putut spune ca s-a vindecat.

Oana Roman a visat-o pe Mioara Roman. Mama vedetei a fost inmormantata intr-o rochie neagra, cu perle la gat

11:10, 27.02.2024 - Oana Roman și-a condus ieri, 26 februarie, pe ultimul drum, mama. Mioara Roman s-a stins din viața la 83 de ani, pe 23 februarie, la azilul unde locuia de cațiva ani. Vedeta sufera dupa pierderea mamei, pe care a și visat-o. Oana Roman se afla intr-o vacanța in Egipt vineri, atunci cand a aflat ca mama…

Vacanța de Vedeta. Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Motivul pentru care prezentatorul TV nu s-a relaxat la maxim in calatorie / VIDEO

10:55, 25.02.2024 - Razvan Simion nu a fost lasat sa faca masaj in Bangkok! Din ce motiv nu s-a putut bucura celebrul prezentator TV de o astfel de experiența. Iata de ce nu s-a relaxat. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Incepand din 24 februarie, in fiecare sambata, de la ora 15:00, Laura Cosoi prezinta Vacanta de vedeta, la Antena Stars

12:10, 20.02.2024 - Sambata, 24 februarie, de la ora 15.00, Antena Stars lanseaza emisiunea „Vacanța de vedeta”, singurul talk-show ce aduce in casele telespectatorilor informații utile despre cele mai fascinante și inedite destinații de vacanța, dar și tips&tricks și imagini exclusive din vacanțele vedetelor. Laura Cosoi…


Ce parere ai despre aceasta stire?