Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O bătrână din București a murit într-un incendiu

Publicat:

O batrana a murit in locuința din cauza unui incendiu O femeie, in varsta de 60 de ani a murit, astazi, in urma unui incendiu care i-a cuprins locuinta situata in Sectorul 3 al Capitalei.

Potrivit ISU &"&" București-Ilfov, incendiul a fost anuntat prin 112 în jurul orei 12.10, iar la fata locului, pe strada , au intervenit trei autospeciale si un echipaj SMURD.

Echipajul de la SMURD a gasit-o pe batrâna care era imobilizata la pat din cauza problemelor de sanatate, în stare foarte grava, cu arsuri pe membre si pe fata.

Pompierii

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O persoana a murit in urma unui incendiu produs la o locuința din Sectorul 2. Pompierii intervin

14:11, 07.05.2024 - Un incendiu puternic s-a produs marți la o locuința din Sectorul 2 al Capitalei. Flacarile au cuprins o casa și acoperișul unei alte locuințe invecinate. Pompierii s-au deplasat la fața locului cu un numar impresionant de autospeciale pentru a stinge intr-un timp cat mai scurt valvataia și a limita…

Incendiu cu degajari mari de fum in București. O persoana a murit

13:20, 07.05.2024 - Pompierii intervin, marti, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins doua case de pe strada Culea Nicolae, din Sectorul 2 al Capitalei. Pompierii au extras o persoana decedata, relateaza News.ro.”Incendiul se manifesta cu degajari mari de fum la o locuinta tip parter si la acoperisul celei de-a…

Tragedie in Capitala! O persoana a murit dupa ce un apartament a fost cuprins de flacari din cauza lumanarii aduse de la Inviere

13:05, 05.05.2024 - Azi noapte, un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. O persoana a fost gasita carbonizata, in ziua de Paști. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Incendiu intr-un apartament de la etajul 12, in Capitala, pornit de la o lumanare. Un om a murit

09:45, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Cauza incendiului din Sectorul 3 al Capitalei. In cat timp au ajuns pompierii. Doua persoane au murit

10:05, 14.04.2024 - S-a aflat care ar fi putut sa fie cauza incendiului din Sectorul 3 al Capitalei. ISU București a facut precizari importante despre intervenția de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. In cat timp au ajuns pompierii la blocul cuprins de flacari. Incendiu violent in București Un incendiu violent a izbucnit…

Incendiu puternic in Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

20:40, 07.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) București-Ilfov, flacarile se manifesta violent, generand degajari masive de fum.

Incendiu intr-o zona de lux din Sectorul 2 al Capitalei. Intervenție dificila a pompierilor

19:15, 10.03.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, duminica seara, la o casa din Sectorul 2 al Capitalei, aflata in apropierea reprezentanței Comisiei Europene la București. Pompierii ISU Bucuresti-Ilfov intervin cu opt autospeciale de stingere.


Ce parere ai despre aceasta stire?