Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministrul Justiției, poveste pentru îndrăgostiții geloși. 'Aviz amatorilor' pe ritmuri de hip-hop/ VIDEO

Publicat:
Ministrul Justiției, poveste pentru îndrăgostiții geloși. 'Aviz amatorilor' pe ritmuri de hip-hop/ VIDEO

a transmis un mesaj video de Valentine's Day pentru indragostiții geloși, ea anutand cu aceasta ocazie ca un alt fugar cautat de Poliție a fost adus in țara.

Ministrul Justiției susține ca cetațeanul certat cu legea l-a taiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale.

S-a ales cu o condamnare de 5 ani pentru tentativa de omor, dar a fugit din țara.

Astazi, de Ziua Indragostiților a fost adus in țara pentru a-și ispași pedeapsa.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fugit de un an in Italia, Ionel Arsene a susținut in instanța ca are depresie si ca exista un risc ridicat de suicid. „Procedura se apropie de final”

15:20, 15.04.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a declarat luni, 15 aprilie, ca procedura in cazul fugarului Ionel Arsene, care de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 6 ani și 8 luni pentru trafic de influența, se apropie de final, deși fostul baron PSD de Neamț, fugit in Italia, invoca motive medicale pentru…

Gorghiu isi trece in cont si extradarea lui Chereches

20:30, 13.03.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat oficial miercuri ca o instanta din Munchen a decis predarea fugarului Catalin Chereches si a dat asigurari ca acesta isi va ispasi cei cinci ani de pedeapsa intr-un penitenciar din Romania. „In aceasta dupa-amiaza, ni s-a comunicat oficial de catre justitia…

Gorghiu, apel catre antreprenori: 7000 de deținuți iși doresc sa munceasca, dar nu sunt solicitari

17:35, 17.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a aratat in cadrul unei conferințe de presa ca 7000 de deținuți iși doresc sa munceasca, dar nu sunt solicitari sau nu este personal sa-i insoțeasca.

Ministrul Justiției, mesaj „special” de Ziua Indragostiților: „Aviz amatorilor!” VIDEO

22:36, 15.02.2024 - Ministrul Justiției susține ca cetațeanul certat cu legea l-a taiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale.S-a ales cu o condamnare de 5 ani pentru tentativa de omor, dar a fugit din țara.Astazi, de Ziua Indragostiților a fost adus in țara pentru a-și ispași pedeapsa.

Ministrul Justiției, mesaj „special” de Ziua Indragostiților: „Aviz amatorilor!” VIDEO

12:30, 14.02.2024 - Ministrul Justiției susține ca cetațeanul certat cu legea l-a taiat cu sabia pe fostul iubit al partenerei sale.S-a ales cu o condamnare de 5 ani pentru tentativa de omor, dar a fugit din țara.Astazi, de Ziua Indragostiților a fost adus in țara pentru a-și ispași pedeapsa.

Gorghiu, anunț de Ziua Indragostiților: Am mai adus un fugar in țara. Aviz amatorilor

12:01, 14.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunța aducerea in țara a inca unui fugar, „chiar de Sf. Valentin, pentru a-și executa pedeapsa in penitenciarele romanești, acolo unde ajung toți fugarii, mai devreme sau mai tarziu - aviz amatorilor”.

Breaking - Parlamentul a votat ordinul de protecție extins! Gorghiu vine cu explicații fulger

14:20, 07.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat miercuri ca Parlamentul a votat ordinul de protectie extins, in unanimitate, proiectul stabilind clar responsabilitatile autoritatilor in protejarea victimelor si in gestionarea situatiilor de urgenta, care, uneori, pot duce si la pierderea de vieti.”Parlamentul…


Ce parere ai despre aceasta stire?