Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Constantin a facut senzatie la nunta lui Honorius Prigoana

Publicat:

Maria Distribuie Tweet Facebook E-mail este o femeie frumoasa, iar prezenta ei la un eveniment monden nu poate trece neobservata.

Artista nu a facut rabat nici la nunta fiului lui Silviu Prigoana, unde a avut o aparitie de senzatie.

a facut senzatie la nunta lui Honorius Prigoana. Artista a atras privirile tuturor, cu tinuta aleasa.

Pentru fastuosul eveniment, sotia lui a ales sa poarte o rochie lunga, cu decolteu adanc, care i-a pus in valoare atuurile fizice.

De remarcat este faptul ca in ultimul timp…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeile din viața lui Dan Bittman. Motivul pentru care artistul nu s-a insurat pana la 62 de ani

13:50, 29.03.2024 - Cine sunt femeile care l-au cucerit pe Dan Bittman de-a lungul carierei sale. Din ce motiv nu s-a casatorit indragitul artist pana la varsta de 62 de ani. In prezent, cantarețul este un tata model pentru trei baieți.

Geamana siameza Abby Hensel s-a casatorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO

19:15, 28.03.2024 - Una dintre cunoscutele gemene siameze Abby și Brittany Hensel și-a gasit dragostea adevarata. Conform Mirror, tanara Abby Hensel, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Cum ar putea femeile sa aduca, in plus, 24 miliarde euro la PIB-ul Romaniei (analiza)

06:45, 12.03.2024 - Cum ar putea femeile sa aduca, in plus, 24 miliarde euro la PIB-ul Romaniei (analiza)Romania ar putea adauga, in fiecare an, 8,7% la PIB, respectiv aproximativ 24 miliarde de euro, daca procentul femeilor pe piata muncii din Romania ar urca la 52%, potrivit unei analize citate intr-un comunicat transmis…

Accesul la avort in județul Hunedoara: O realitate complicata pentru femeile in cautare de servicii medicale

22:50, 10.03.2024 - In ciuda legislației care garanteaza dreptul la avort in Romania, situația in județul Hunedoara demonstreaza o realitate dificila pentru femeile aflate in cautarea acestui serviciu esențial. Datele furnizate de Asociația Moașelor Independente dezvaluie un peisaj complex, in care accesul la avort…

Motivul pentru care femeile sunt mai protejate de infarct. Ce aliment afecteaza vasele de sange

11:50, 09.03.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune motivul pentru care femeile sunt mai protejate de infarct decat barbații. Toata lumea ar trebui sa fie atenta la urmatoarele aspecte. Iata ce aliment afecteaza vasele de sange!

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

09:55, 07.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

TUP Turda angajeaza Conducator Auto transport persoane și electrician auto

12:20, 26.02.2024 - ????TRANSPORT URBAN PUBLIC SRL, cu sediul in TURDA, str. Mihai Viteazu nr. 43, RECRUTEAZA: – CONDUCATOR AUTO TRANSPORT PERSOANE – ELECTRICIAN AUTO Cerințe minime CONDUCATOR AUTO TRANSPORT PERSOANE -permis de


Ce parere ai despre aceasta stire?