Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mare sărbătoare într-o localitate din Timiş. Mâncăruri gustoase şi muzică bună

Publicat:

In acest sfarsit de saptamana, la Gataia are loc un eveniment la care sunt invitati toti locuitorii. Este vorba de “Zilele orasului”. The post Mare sarbatoare intr-o localitate din Timis. Mancaruri gustoase si muzica buna appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se calculeaza concediul de odihna! Ce se intampla cu zilele de sarbatoare legala sau alte zile libere legale

16:51, 07.05.2024 - In orice domeniu al relațiilor de munca, detaliile sunt esențiale, iar concediul de odihna nu face excepție. Dan Nastase, un consilier juridic specializat in acest domeniu, subliniaza importanța unei interpretari corecte a dispozițiilor legale, mai ales in ceea ce privește calculul corect al concediului…

Sute de persoane prezente la un eveniment cu muzica religioasa, intr-o comuna din Timiș

16:55, 29.04.2024 - Eveniment religios de excepție, in comuna Saravale din județul Timiș. Comunitatea roma și proroma penticostala a invitat oamenii la un concert religios. Mișcarea a fost sprijinita de Asociația Partida Romilor Pro Europa, alaturi de primaria Saravale.

Ultima localitate alipita Romaniei, in 1924. Sarbatoarea centenara la Jimbolia FOTO VIDEO

17:41, 12.04.2024 - Jimbolia este ultima localitate care a intrat in componenta Romaniei dupa Primul Razboi Mondial. Pe 10 aprilie s-au implinit 100 de ani de cand orasul din judetul Timis a trecut sub administratie romaneasca. Vineri, 12 aprilie 2024, a fost sarbatoare mare in oraș.

Jimbolia a imbracat haine de sarbatoare. O suta de ani de administrare romaneasca VIDEO

18:01, 11.04.2024 - Jimbolia (Timiș) este ultima localitate care a intrat in componența Regatului Romaniei dupa Primul Razboi Mondial. Acest lucru s-a intamplat la 10 aprilie 1924. Vineri, 12 aprilie 2024, pe parcursul unei zile intregi, Jimbolia sarbatorește, prin numeroase evenimente.

VIDEO. O mașina electrica a luat foc in mers intr-o localitate din Timiș. A fost complet distrusa

13:25, 26.03.2024 - Luni seara, pe un drum din Timiș, o mașina electrica a fost cuprinsa de flacari in mers. Din fericire, incendiul s-a soldat numai cu pagube materiale, persoanele din mașina reușind sa iasa la timp.

Care sunt cele mai gustoase și populare mancaruri de post

13:35, 20.03.2024 - Postul de Paște este adesea asociat cu eliminarea produselor de origine animala și a celor procesate, astfel incat cele mai populare mancaruri consumate in aceasta perioada sunt cele bazate pe ingrediente vegetale.1. Legume la gratar cu humusLegumele la gratar sunt o opțiune populara in timpul postului…

Cum va activa „Poșta Moldovei” in zilele de sarbatoare. Vezi graficul

19:45, 06.03.2024 - I.S „Poșta Moldovei” aduce la cunoștința urmatoarele informații privind programul de activitate a subunitaților poștale in zilele de sarbatoare. Astfel, pe 8 martie a fost declarata zi de odihna.

Accident pe o sosea din Timis, o tanara a ajuns la spital

19:40, 01.03.2024 - Accident de circulație, vineri seara, pe DN 58B, in Timis, in urma caruia o tanara de 21 de ani a ajuns la spital. „Un tanar, in varsta de 24 de ani, a condus un autoturism pe DN 58B dinspre localitatea Gataia inspre localitatea Birda, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un […] Articolul Accident…


Ce parere ai despre aceasta stire?