Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalist împușcat în plină stradă

Publicat:

Oles Buzina un cunoscut jurnalist ucrainean a fost ucis, miercuri la Kiev. Jurnalistul se afla pe strada, în propiere de centrul orașului în momentul în care dintr-o mașina s-au tras mai multe focuri de arma asupra sa. 

" a fost ucis pe strada Degtiarevskaia, nr.58", nu departe de centru orașului, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul Anton Gherașcenko, consilier în cadrul ministerului de Interne ucrainean.

Potrivit Interfax-Ukraina, focurile de arma au fost trase dintr-un automobil marca , înmatriculat în…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada noaptea. „La varsta asta nu gandești prea mult”

17:25, 05.05.2024 - Nisa, al 5-lea cel mai populat oraș al Franței, le interzice minorilor sub 13 ani sa iasa singuri pe strada dupa ora 23:00. Cei prinși afara neinsoțiți de un adult, vor fi duși acasa, iar parinții risca sa fie amendați.

Teribilism fara margini. Tanar filmat cand era tras de o mașina, pe o saltea/Imaginile, in atenția polițiștilor – VIDEO

11:45, 02.05.2024 - Teribilism al unor tineri, in Baia Mare. Imaginile filmate in plina strada, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractiva, dar care ar fi putut avea urmari riscante, au ajuns și in atenția polițiștilor, care au luat deja masuri. Doi tineri au fost protagoniștii unui episod incredibil. S-a intamplat…

VIDEO. Barbat filmat cand taie cauciucul unei mașini de Poliție, in plina zi

08:20, 17.04.2024 - Un barbat a fost filmat in timp ce taie anvelopa unei autospeciale de Politie. Sindicalistii Europol afirma ca parlamentarii care au modificat legislatia, dezincriminand portul de arme albe in spatiile publice, pot fi considerati autorii morali ai unor fapte de violenta stradala.  Potrivit Sindicatului…

VIDEO. Urși filmați pe o strada din Livezeni

12:05, 11.04.2024 - O internauta cu numele Laura Florina Pop a publicat miercuri, 10 aprilie, pe grupul de Facebook intitulat "Comuna Livezeni", o filmare in care doi urși de talie medie sunt surprinși, seara, pe strada Paraului din localitate. (Redacția) Post-ul VIDEO. Urși filmați pe o strada din Livezeni apare prima…

Au fost identificate persoanele care ar fi impușcat un barbat in plina strada, in Chiajna. Percheziții ale procurorilor

16:50, 19.03.2024 - Politistii si procurorii de la Parchetul General au facut, marți, 9 perchezitii domiciliare la trei suspecti care sunt cercetați pentru tentativa de omor calificat, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uzul de arma fara drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bataie in plina strada la Bistrița

14:30, 17.03.2024 - Patru tineri, intre care doi minori, au fost duși la Poliție, in noaptea de sambata spre duminica, dupa un conflict pe o strada din Bistrița. De asemenea, alte cinci persoane care au facut scandal in apropierea unui club din oraș au fost amendate.

I-a luat ma-sa strada! Tanar amenințat de un bombardier ca-i rupe picioarele daca mai trece pe acolo!

17:30, 09.03.2024 - Un tanar, mutat la Cluj-Napoca, a povestit pe un grup de Facebook cum a fost amenințat pe o strada din municipiu, de un alt participant la trafic care bloca circulația pe o strada, ca daca mai trece pe acolo, ii va rupe picioarele, deoarece strada este una privata. „Mi-a spus un prieten la un moment…


Ce parere ai despre aceasta stire?