Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis e foarte lent în vorbire! Calculatorul Europa FM l-a scos din emisie după o pauză lungă

Publicat:

Discursul presedintelui prin care a anunțat ca o desemneaza premier pe a fost difuzat și de postul de radio Europa FM.

Din cauza pauzelor foarte lungi ale presedintelui, sistemul de siguranta al postului a întrerupt, practic, emisia pentru un blues de dragoste ranita: , &"Stop!“. 

Conferinta de presa a presedintelui României a fost difuzata live si la postul de radio Europa FM, în timpul emisiunii &"Drum cu prioritate“, realizata de jurnalistii , si .

Dupa…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis dupa decizia Coalitiei de retrage sprijinul pentru candidatul comun pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

12:50, 23.04.2024 - Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut marti, 23 aprilie 2024, la Seoul, declaratii de presa in cadrul vizitei oficiale in Republica Coreea. In cadrul declaratiilor a fost intrebat ce parere are despre faptul ca la Bucuresti Coalitia de guvernare a decis sa retraga sprijinul pentru candidatul…

Iohannis, despre șefia NATO: Desemnarea se face prin consens. Mai e cale lunga

18:50, 11.04.2024 - Pana cand nu se obține unanimitate nu se va va hotari absolut nimic și pana atunci mai e cale lunga, spune Klaus Iohannis, care precizeaza ca desemnarea secretarului general se face prin consens, iar consensul se obține prin negocieri.

Protestatarul Marian „Ceaușescu”, amendat pentru injurii aduse președintelui Klaus Iohannis

17:35, 10.04.2024 - Un protestatar care-i reproșa pe trotuar lui Klaus Iohannis nerespectarea promisiunilor facute cand a cerut votul oamenilor a fost luat de jandarmi, dus la Secția 3 de Poliție și amendat cu 300 de lei pentru „injurii“.

La 34 de ani de la Mineriada care a ingrozit Romania, procurorul general ii cere președintelui Iohannis sa avizeze cercetarea penala a lui Iliescu

16:50, 04.04.2024 - Procurorul general al Romaniei, Alex Florenta, i-a solicitat președintelui Klaus Iohannis sa dea aviz pentru urmarirea penala a fostului șef al statului, Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din 13 – 15 iunie 1990. Aproape cu certitudine, președintele Iohannis va accepta cererea de urmarire penala a fostului…

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Un deputat AUR a facut plangere penala pe numele lui Klaus Iohannis dupa vizitele externe ale presedintelui

14:50, 06.02.2024 - Deputatul AUR Dan Tanasa a depus marti la Parchetul General o plangere penala impotriva presedintelui Klaus Iohannis, pentru infractiuni preucum abuz in serviciu, deturnare de fonduri, delapidare si uzurparea functiei.

Fosta soție a președintelui CJ Cluj a murit de malarie. Femeia de 47 de ani a fost gasita fara suflare in casa

14:41, 06.02.2024 - Medicii legiști de la INML au confirmat supoziția ca fosta soție a președintelui CJ Cluj, Camelia Tișe, a murit de malarie. Femeia in varsta de 47 de ani a fost gasita fara suflare in propria locuința. Citește și: AUR l-a reclamat pe Klaus Iohannis la Parchetul General, pentru deplasarile in strainatate…

Plangere la Parchetul General pentru deplasarile externe ale președintelui Iohannis

12:40, 06.02.2024 - AUR a depus, marți, la Parchet, o plangere penala pe numele președintelui Klaus Iohannis, pentru infracțiunile de abuz in serviciu și deturnare de fonduri, delapidare și uzurparea funcției. Deputatul AUR, Dan Tanasa, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a depune o plangere pe numele…


Ce parere ai despre aceasta stire?