Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fructul oprit sezonul 2 episodul 37. Adevărul sfâșietor iese la iveală: “Tu nu ești om!”

Publicat:

Adevarul iese la suprafața, impreuna cu detalii surprinzatoare ale unor evenimente petrecute cu ani in urma, intr-un nou episod “Fructul oprit”, pe care Antena 1 il va difuza in aceasta seara de la ora...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a caștigat al doilea battle: „9 farfurii”. A fost o ediție cu mari emoții / VIDEO

23:05, 23.04.2024 - Episodul 16 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite, din data de 23 aprilie 2024, a adus multe tensiuni in platoul emisiunii de la Antena 1. A fost o ediție cu mari emoții pentru jurați și pentru concurenți. Iata cine a caștigat al doilea battle!

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Irina-Margareta Nistor (sezonul 3, episodul 28)

10:35, 01.04.2024 - A tradus peste 3000 de filme, dublate, in secret, timp de 5 ani. Nu i-a fost teama de Vest, pentru ca de acolo venea cultura, pe care in timpurile negre ale vechiului regim nu o mai putea obține decat prin carți și marele ecran.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Simona Halep, inapoi pe teren!: Mi-au fost aduse acuzatii scandaloase, dar adevarul a iesit la iveala“

20:40, 05.03.2024 - Simona Halep poate reveni pe terenul de tenis, in competitii din circuitul WTA, dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne TAS a redus de la patru ani la noua luni suspendarea jucatoarei din Constanta. Abia astept sa revin pe teren. A fost un proces lung, dar care mi a intarit convingerea…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!

Andreea Balan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

13:15, 13.02.2024 - Show-ul transformarilor totale si totodata unul dintre cele mai longevive talent show-uri din Romania, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sambata aceasta, de la 20:00.


Ce parere ai despre aceasta stire?