Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO DOCUMENT Cât costa o pagină de reclamă în 1920. Cei care vindeau publicitate aveau comision substanţial

Publicat:

  Unul dintre documente este o adresa facuta catre in anul 1924, prin care este comunicata oferta de publicitate dar si comisionul celui care reuseste sa aduca reclama – deloc de neglijat, 25 la suta din valoarea acesteia.    „Precum v-am comunicat in adresa noastra din 25 octomvrie Uniunea noastra a hotarat editarea altor 3 calendare cu scopul de a mari fondul caminulu nostru. Pentru ca cheltuielile ce se vor ivi cu tiparirea acestor calendare sa fie cat mai mici am crezut de bine de a castiga cat mai multe reclame de la comercianti si intreprinderi. Costul unei…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semn bun: cifra PMI a Romaniei urca la 49,3 puncte in luna martie

13:05, 02.04.2024 - Cifra ajustata sezonier a Indicelui Managerilor de Achiziții (PMI) din Romania a inregistrat o valoare de 49,3 puncte in luna martie, in creștere fața de cele 47,1 puncte inregistrate in februarie, conform calculelor realizate de Grupul Erste pe baza metodologiei S&P Global. Acesta a fost cel mai puțin…

Banca Regionala de Alimente ii cheama pe tinerii turdeni sa devina voluntari! Ce trebuie sa faci?

17:30, 31.03.2024 - Asociația Banca Regionala Pentru Alimente anunța deschiderea unui apel catre tinerii din Turda pentru a se alatura echipei de voluntari in cadrul programelor educaționale de combatere a risipei alimentare. Cu o dorința puternica de a educa și de a face o schimbare pozitiva in comunitate, Asociația cauta…

Intalnire cu industria siderurgica, gazduita de doi comisari europeni, la Bruxelles / Ministrul Stefan Radu Oprea: Aceasta industrie a fost greu incercata de criza energetica, concurenta din afara pietei unice, inflatie, scaderea cererii pietei

11:55, 23.03.2024 - ”Comisarii pentru Concurenta, Margrethe Vestager si pentru Relatii Interinstitutionale si Prognoza, Maros Sefcovic, au gazduit intalnirea cu industria siderurgica reprezentata de sindicate, patronate si executiv. Tema dialogului a fost tranzitia curata a acestei industrii. Realitatea arata ca aceasta…

Inflația a scazut, euro a crescut

16:15, 13.03.2024 - Principalul eveniment al zilei de miercuri a fost cel reprezentat de anunțarea ratei inflației din februarie. Dupa ce anul trecut a fost incheiat cu o creștere a prețurilor de 6,61%, inceputul lui 2024 a adus un salt consistent la 7,41%, indus de noile taxe și impozite introduse de guvern. In februarie,…

Adio pensionarea anticipata. Cine sunt romanii care pierd aceasta facilitate

23:15, 11.03.2024 - Noi reguli privind pensionarea anticipata, din acest an. Concret, din luna septembrie unele categorii de angajați nu vor mai beneficia de pensionarea anticipata fara penalizare. Pensionarea anticipata fara penalizare va fi eliminata, conform noii Legi a Pensiilor, care intra in vigoare de la 1 septembrie…

Noua cercetare speologica cu participare internaționala, la Ghețarul de la Scarișoara

08:10, 09.03.2024 - Cercetatori din Croația, Grecia, Macedonia de Nord, Norvegia, Slovacia, Slovenia, SUA, Ungaria si Romania au participat, recent, timp de 5 zile, in satul Ghetari la un atelier de lucru, intitulat “Winter climate in SE Europe during the Late Holocene”, organizat de Institutul de Speologie “Emil Racovita”…

36,5% din actionarii sau asociatii firmelor din Romania sunt femei 

09:25, 08.03.2024 - Numarul femeilor actionari sau asociati in firmele din Romania era de 609.470, la finele lunii ianuarie 2024, cu o pondere de 36,5% in total actionari sau asociati, reiese din statistica Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC), transmite Agerpres. Conform datelor centralizate, actionarii…

Primarul pasionat de istorie. Colecția sa de documente inestimabile a ajuns la Arhivele Naționale ale Romaniei

09:26, 12.02.2024 - Un fost ajutor de primar și mai apoi primar al Aradului, avocatul dr. Octavian Lupaș (1908-1972), a fost un mare iubitor de istorie. Fiul acestuia a fost și el un intelectual susținand doua teze de doctorat in matematica, una in Germania, cealalta in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?