Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiță rănită grav după ce a fost CĂLCATĂ de un bărbat cu hoverboardul, în Parcul Copiilor I FOTO ÎN TEXT

Publicat:

Incident teribil in din Timisoara. Conform unei timișorence, fiica ei a fost ranita fatal de un barbat care se plimba cu hoverboardul. Fata are dubla fractura, fiind cu intreg piciorul in ghips. Imediat dupa accident barbatul a fugit de la locul faptei, folosind, evident, vehicolul.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetita de 10 ani a fost ranita in urma unui accident rutier in Cumpana, judetul Constanta

19:45, 04.05.2024 - Astazi , pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea au fost sesizati astazi, prin apel la numarul 112 despre producerea accident rutier,in localitatea Cumpana, judetul Constanta. Potrivit ISU, este vorba despre un pieton lovit de un autoturism, pe strada Dealul Spirii,…

Fetița de patru ani, omorata de mașina! Medicii de la Timișoara nu au mai putut face nimic

11:15, 27.04.2024 - Tragedie, in vestul țarii. O fetita de patru ani, lasata nesupravegheata, a sarit in fata unei masini, fiind grav ranita. Copila a fost dusa de urgenta la spitalul din Oraștie, acolo unde s-a petrecut nenorocirea, apoi transferata la Spitalul de Copii din Timisoara, unde a murit. L ”La data de 25.04.2024,…

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

Timișoara recupereaza o strada ocupata de un clan. Fusese inchisa cu garduri de proprietarii unor vile

15:50, 18.04.2024 - Strada Cezar din Timișoara, care facea legatura intre Bulevardul C.D. Loga și Parcul Copiilor, a fost inchisa de proprietarii unei vile, fara ca autoritațile sa reacționeze in vreun fel.

(UPDATE) Fetița ranita. Accident in Maracineni, pe DJ 203K

15:26, 26.03.2024 - UPDATE O fetița, in varsta de 4 ani, a fost ranita in urma evenimentului rutier. ,,Din primele date de la fața locului a reieșit ca autoturismul condus pe direcția Buzau catre Sapoca, de catre un șofer in varsta de 24 de ani, din Maracineni, a surprins și a accidentat o minora de 4 ani, care s-ar fi…

Studenta din Mehedinți gasita moarta in apartamentul din Timișoara, ucisa cu mai multe lovituri de cutit

14:16, 23.03.2024 - Studenta din Mehedinți gasita moarta intr-un apartament din Timisoara a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit, potrivit anchetatorilor. Politistii au si un suspect. Este vorba despre iubitul fetei, student si el la Medicina, scrie News.ro . Potrivit anchetatorilor, tanara ucisa avea 21 de ani, era…

Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic

15:21, 13.03.2024 - Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic. La data de 24.01.2024, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul ca la o unitate școlara din Timișoara, un minor de 6 ani ar fi fost lovit de catre un cadru didactic.


Ce parere ai despre aceasta stire?