Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fagure cu dulceaţă sau cremă de ciocolată

Publicat:

cu dulceata sau crema de ciocolata

4 oua, 4 linguri de zahar,4 linguri de ulei, 5 linguri de lapte/smantama, esenta de vanilie, o jumatate de lingurita amoniac stins cu otet si faina cat sa iasa un aluat consistent,ca o smantana.

Pentru crema: avem nevoie de crema de ciocolata finetti sau dulceata.

Mod de preparare Fagure cu dulceata sau crema de ciocolata

Ouale le-am mixat bine impreuna cu un praf de sare, apoi am adaugat pe rand vanilia, zaharul, uleiul, amoniacul, laptele/smantana si la sfarsit faina.

Findca am pastrat  forma

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Pofta de ceva dulce? Marțișorul iți aduce adevaratul Gust al ArTei in Turda!

14:35, 23.02.2024 - Vino in Cofetaria Artei toata luna martie și plaseaza o comanda de tort, și vei beneficia de 10% reducere pe comanda ta. Ce gasești la noi? torturi deosebite realizate cu atenție de maeștrii cofetari talentați prajituri gustoase cu 30% mai puțin zahar reducere 10% toata luna martie la comenzi de torturi…

O delicatese de preparat in acest weekend Galușcuțe din faina-Nokedli cu tocanița din aripioare cu smantana

13:20, 23.02.2024 - O rețeta perfecta pentru acest sfarșit de saptamana!  The post O delicatese de preparat in acest weekend Galușcuțe din faina-Nokedli cu tocanița din aripioare cu smantana first appeared on Informatia Zilei .

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…


Ce parere ai despre aceasta stire?