Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Efectele uimitoare ale corcoduşelor pentru sănătate. Cum trebuie CONSUMATE

Publicat:

Banalele corcoduse, unele dintre cele mai ieftine si accesibile fructe de sezon, au efecte benefice uimitoare asupra organismului. Sunt bogate in vitamine si minerale, sunt considerate buni antioxidanti si antiinflamatori, au efect de prevenire impotriva multor boli si, in plus, sunt recomandate in curele de slabire datorita faptului ca 90% din compozitia lor o reprezinta apa.
Corocodusele contin vitamine din grupa B, dar si vitamina C si vitamina A. Ca minerale, sunt bogate in fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor. In compozitie se mai gaseste si acid citric. Toate acestea…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire uluitoare a cercetatorilor! Vitamina care ar putea juca un rol important in combaterea cancerului

10:55, 27.04.2024 - Un studiu recent, publicat in revista Science, sugereaza ca vitamina D ar putea juca un rol important in combaterea cancerului, scrie Mediafax. Cercetatorii au descoperit ca șoarecii hraniți cu o dieta bogata in vitamina D au avut o rezistența sporita la tumori și au raspuns mai bine la tratamentele…

(P) Iata cum poți adauga mai multe vitamine in dieta ta

17:30, 12.04.2024 - Salata verde și spanacul sunt doua ingrediente de baza in bucataria sanatoasa și delicioasa. Bogate in nutrienți esențiali și pline de prospețime, aceste doua legume sunt preferatele multor oameni in incercarea lor de a menține un stil de viața sanatos și echilibrat. In acest articol, vom explora beneficiile…

Efectele pozitive ale consumului moderat de bauturi alcoolice. Ce poti bea pentru a-ti imbunatati starea de sanatate?

14:10, 12.04.2024 - Consumul de alcool este un subiect dezbatut intens mereu, deoarece implica atat efecte negative, cat si pozitive. In cantitati moderate, este dovedit faptul ca obisnuinta de a consuma bauturi alcoolice poate avea si anumite beneficii pentru sanatate. Consumul moderat de alcool poate aduce anumite beneficii…

26 Martie – Ziua spanacului. Care sunt beneficiile plantei?

11:35, 26.03.2024 - Iata ca exista inca o „sarbatoare” a zilei de 26 Martie. Ziua naționala a spanacului ne amintește de beneficiile pe care aceasta planta le are asupra organismului nostru. Spanacul este renumit datorita aportului de vitamine și minerale pe care le aduce corpului nostru, daca este consumat. Pe langa beneficiile…

Planta pe care sa o sa dai gainilor sa o manance daca iți dorești ca producția de oua sa fie dublata. Are o mulțime de vitamine și minerale

20:10, 18.03.2024 - Hranirea gainilor cu o dieta echilibrata este piatra de temelie pentru a asigura o aprovizionare constanta cu oua pe tot parcursul anului. Secretul consta in a ințelege cu ce sa le hraniți pentru a le menține sanatatea și capacitatea de a depune oua, in special dupa primul an de viața.

Turist in județul Bacau. Salina Targu-Ocna, izvor de sanatate

12:11, 15.03.2024 - Salina ,,Trotuș” este situata in inima Moldovei, pe valea pitoreasca a Trotusului, in perimetrul orasului-stațiune Targu-Ocna din judetul Bacau. Natura a fost generoasa cu aceasta regiune, bogatiile naturale fiind variate: paduri, livezi, vii, ape, terenuri agricole precum si importante zacaminte de…

8 motive pentru a introduce urzicile in dieta dvs! Cat sunt de sanatoase urzicile și cum sa le gatești

16:31, 06.03.2024 - Mancarea din urzici aduce numeroase beneficii pentru sanatate datorita conținutului sau bogat in nutrienți.Iata cateva dintre beneficiile principale ale consumului de urzici:Bogate in nutrienți: Urzicile sunt o sursa excelenta de vitamine și minerale, precum vitamina A, vitamina C, vitamina K, fier,…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…


Ce parere ai despre aceasta stire?