Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DUREROS! 20 de ani de la moartea Prințesei Diana. Dezvăluiri intime ale copiilor ei

Publicat:

De la documentarele TV și amintirile particulare ale fiilor ei la o serie de noi &"revelații" și teorii reînnoite despre moartea ei, printesa britanica Diana este din nou prima pagina a știrilor, la 20 de ani de la moartea ei.

Diana a fost ucisa la vârsta de 36 de ani pe 31 august 1997, alaturi de iubitul ei Dodi al-Fayed, când o limuzina care le purta a fost prabușita într-un tunel din Paris, în timp ce acesta se îndeparta de paparazzi care dadeau urmari pe motociclete.

Prima soție a domnitorului Charles, Diana, a fost prințesa stralucitoare,…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

O raza de bucurie in viața lui Kate Middleton. Prietenii familiei regale din Marea Britanie au facut anunțul

14:00, 11.04.2024 - Kate Middleton traverseaza cea mai grea perioada a vieții sale. Prințesa de Wales face eforturi mari pentru a trece cu bine peste toate provocarile pe care le-a primit, dar inca are puterea sa zambeasca. Viitoarea regina a primit o veste ce i-a schimbat complet starea și este in culmea fericirii. Bucurie…

Romanii din Marea Britanie au comparat viata de acolo cu cea din Romania. Unde sunt costuri mai mari, de fapt

09:50, 18.03.2024 - De-a lungul anilor, mulți romani au decis sa paraseasca țara in cautarea unui trai mai bun. Italia, Spania, Franța sau Marea Britanie se numara printre țarile pe care romanii le aleg. Dar este, intr-adevar, mai bine sa traiești in UK decat in Romania? Cațiva romani au dezbatut acest subiect pe rețelele…

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.

S-a descoperit varsta maxima pana la care poate trai un om, daca s-ar ingriji și daca nu ar fi rapus de o boala

14:45, 21.02.2024 - Interesant este ca, pentru a ajunge la concluziile lor, aceștia nu s-au concentrat pe speranța de viața. In schimb, cercetatorii au vrut sa se intrebe cat de mult ar putea trai o singura persoana atata timp cat ar avea grija de ea insași și daca viața sa nu ar fi fost scurtata de o boala sau de alte…


Ce parere ai despre aceasta stire?