Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DRAMATIC! O tânără din Moldova, răpită şi impusă să se prostitueze în Italia

Publicat:

O tanara din Moldova, in varsta de 23 de ani, a fost fortata sa se prostitueze in Italia de o romanca de 51 de ani, scrie stirilocale.md.

Moldoveanca a trecut printr-un adevarat calvar. Potrivit politiei, tanara lucra in regiunea Marche, Italia, ca ingrijitoare la un pacient varstnic, insa dupa moartea acestuia ea urma sa se intoarca acasa.

Totusi, cu cateva zile inainte de a se intoarce in tara, un italian i-a dat conationalei noastre un numar de telefon al unei cetatence romance, spunandu-i sa o contacteze cu scopul de a obtine un loc de munca legal si sigur.

Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

A fugit in Moldova cu tot cu bani și bijuterii de 2.000 de euro: O badanta moldoveanca a „curațit” o batrana din Italia de bunuri

18:25, 14.04.2024 - O femeie moldoveanca, in varsta de 33 de ani, a fost denunțata de carabinierii din Cannara, regiunea Umbria, dupa ce a furat bani și bijuterii in valoare de 2.000 de euro din locuința unei batrane pentru care lucra ca badanta, informeaza Perugia Today, citata de rotalianul.com .

A disparut cu tot cu bani și bijuterii de 2.000 de euro: O badanta moldoveanca in Italia a „curațit” o batrana de bunuri și a fugit in Moldova

18:20, 14.04.2024 - O femeie moldoveanca, in varsta de 33 de ani, a fost denunțata de carabinierii din Cannara, regiunea Umbria, dupa ce a furat bani și bijuterii in valoare de 2.000 de euro din locuința unei batrane pentru care lucra ca badanta, informeaza Perugia Today, citata de rotalianul.com .

Guvernul italian critica Stellantis pentru modelul Alfa Romeo „Milano” produs in Polonia

19:30, 11.04.2024 - Ministrul italian al Industriei, Adolfo Urso, a criticat joi constructorul auto franco-italian Stellantis pentru ca primul model complet electric al marcii Alfa Romeo va fi asamblat in strainatate.

Minora de 16 ani, fortata sa se prostitueze in Germania. Se fac cercetari pentru infractiunea de trafic de minori

14:40, 10.04.2024 - La data 9 aprilie 2024, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T. ndash; Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infractionala a unui barbat, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de minori. Din actele…

O alta moldoveanca ar fi fost ranita in atacul terorist de la Moscova. Irina Vlah: Se afla acum intr-o instituție medicala

13:00, 27.03.2024 - O femeie originara din Moldova ar fi fost ranita in urma atacului terorist de la Moscova, Federația Rusa. Aceasta ar fi internata intr-o instituție medicala din capitala rusa, a anunțat pe rețele fosta bașcana a Gagauziei, Irina Vlah, potrivit careia femeia ar putea fi chiar din autonomie.

„M-a abandonat ca pe un caine”. O moldoveanca ramasa fara munca in Italia traiește de o saptamana intr-un parc

11:55, 21.03.2024 - Ajunsa in Italia acum 8 ani, plina de entuziasm și cu dorința de a construi o viața mai buna pentru ea și copilul pe care il purta sub inima, Iuliana Luncaș, o femeie de 34 de ani din Moldova, a cunoscut eșecul și dezamagirea, scrie rotalianul.com.

O moldoveanca beata a amenințat cu moartea și incuiat in casa un italian: Acesta a refuzat sa intrețina relații intime cu ea

12:06, 05.03.2024 - O moldoveanca in varsta de 31 de ani, aflata sub influența bauturilor alcoolice, a amenințat cu moartea un italian de 29 de ani și l-a incuiat in casa ei din Corcagnano, la periferia orașului Parma, dupa ce a refuzat sa intrețina relații intime cu ea, scrie rotalianul.com .

Patru morți, trei raniți și un disparut intr-un accident pe un șantier din Florența. Raniții sunt romani

09:15, 17.02.2024 - Patru muncitori au murit, iar alți trei au fost spitalizați cu rani grave dupa ce unul dintre pilonii principali de susținere ai unui perete s-a prabușit, iar o placa de beton a cazut peste ei. Accidentul a avut loc vineri pe șantierul unui supermarket din orașul italian Florența. Cei trei muncitori…


Ce parere ai despre aceasta stire?