Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama unei tinere de 34 de ani! Cu puțin timp înainte de nuntă, a aflat că suferă de cancer: „Urma să mor”

Publicat:

Ceea ce se anunța a fi cea mai frumoasa zi din viața ei s-a transformat intr-un adevarat coșmar! O tanara de numai 34 de ani ce se pregatea sa devina mireasa a aflat cu scurt timp inainte de nunta ca sufera de cancer la san.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul Achimaș-Cadariu: „Volumul de pacienți in zona de cancer s-ar putea cel puțin dubla”

10:55, 22.04.2024 - Deputatul și chirurgul Patriciu Achimaș Cadariu crede ca ar trebui sa ne pregatim inca de pe acum pentru o creștere accelerata a numarului de imbolnaviri de cancer și bolil cardiovasculare.

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer

11:25, 27.03.2024 - Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer Vestea trista ca Prințesa Kate sufera de cancer a declanșat un val de emoție și solidaritate in randul vedetelor internaționale. De la actori și muzicieni la personalitați din lumea televiziunii și a politicii, reacțiile lor au fost…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

„Nici macar nu știu daca el știe ca eu sunt mama”. Drama unei tinere, al carei fiu se stinge, iar ea nu poate face nimic: Traim fiecare zi ca ultima

10:50, 25.02.2024 - Cristina Scarlevschi are 30 de ani și traiește, de mai bine de un an, o drama continua. Copilul ei, pe care l-a așteptat atat de mult, s-a nascut cu o patologie rara, iar tratament nu exista. Cel mai frumos moment din viața sa i-a intors totul la 180 de grade. „Nimeni nu ne poate spune ce va fi, cat…

Cum se obține in Romania tratament gratuit pentru cancer. Cazul unui pacient care sufera de o forma rara a bolii

13:50, 20.02.2024 - Romanii bolnavi de cancer dau, in continuare, in judecata statul și obțin compensarea integrala a tratamentelor pe care nu și le permit. Un pacient a avut caștig de cauza intr-un proces prin care a cerut un medicament ce costa peste 22.000 de lei.

Cuvinte cheie:

putin sufera cancer drama tinere

Ce parere ai despre aceasta stire?