Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”Două perechi de frați” au impresionat juriul la ”Românii au talent” cu muzica din Maramureș

Publicat:
”Două perechi de frați” au impresionat juriul la ”Românii au talent” cu muzica din Maramureș

Patru tineri (doi din Maramureș și doi din Ucraina), reuniți in formația ”Doua perechi de frați”, au impresionat la concursul ”Romanii au talent”, cucerind afecțiunea juriului. Doi dintre frați, Raul și Amalia, sunt de origine romana, locuind la Barsana, iar ceilalți doi, Ilie și Alexandru, sunt tot de origine romana, insa locuiesc in Ucraina. Pe cei patru, cu varste cuprinse intre 11 și 16 ani, ii leaga o stransa prietenie pornita de la o pasiune comuna: folclorul maramureșean. ”Cantam toata ziua, pe unde ne intalnim, acolo cantam. Noi suntem din dreapta Tisei, din Maramureșul istoric, in Ucraina.…

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol si foto: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bubuie anchetele in Germania, dupa ce romanii s-ar da drept ucraineni și cer ajutoare pentru refugiați

09:30, 03.05.2024 - Bubuie anchetele in Germania, dupa ce mai mulți romani sau maghiari au cerut ajutoare pentru refugiații din Ucraina, dandu-se drept ucraineni. Autoritațile s-au sesizat dupa ce au observat ca solicitanții nu prea vorbesc limba ucraineana, relateaza Știri Diaspora, care citeaza presa germana.

MARAMUREȘUL REUNIT: Copiii din trupa „Doua perechi de frați” au creat un moment spectaculos de folclor in cadrul emisiunii „Romanii Au Talent ”

11:10, 13.04.2024 - Copiii din trupa „Doua perechi de frați” au creat un moment spectaculos de folclor in cadrul emisiunii „Romanii Au Talent”! Doi copii din Maramureș și doi din Ucraina s-au reunit in grupul „Doua perechi de frați”, fiind legați sufletește prin muzica. Raul și Amalia traiesc in Barsana, iar Alexandru…

Cine e Delia Papazicu, fetița care a imitat-o pe Andreea Esca la „Romanii au talent”, sezonul 14. Andi Moisescu: „Niciodata sa nu raspunzi la intrebarea «Ce salariu ai»?”

21:45, 05.04.2024 - Delia Papazicu are 7 ani și a urcat pe scena de la „Romanii au talent” in ediția din 5 aprilie. Concurenta i-a impresionat și amuzat pe jurați cu numarul ei, a imitat-o pe Andreea Esca, celebra prezentatoare a Știrilor Pro TV. De aproximativ doi ani de zile, Delia Papazicu face cursuri de media și televiziune.…

(video) Cu acordeonul in maini și dorul de parinți in suflet: Un elev de 14 ani din Moldova a impresionat juriul și publicul la „Romanii au talent”

12:25, 30.03.2024 - Adrian Bradu, un tanar de 14 ani din Republica Moldova, este un exemplu stralucit de pasiune și dedicare pentru muzica. In fiecare zi, calatorește 7 kilometri pentru a ajunge la cursurile de muzica, un efort care reflecta angajamentul sau profund, scrie protv.ro .

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

VIDEO: GOLDEN BUZZ pentru Lae Dreghici și fiul sau Robert la Romanii au Talent. Cascadoria care a impresionat Romania

00:10, 24.02.2024 - VIDEO: GOLDEN BUZZ pentru Lae Dreghici și fiul sau Robert la Romanii au Talent. Cascadoria care a impresionat Romania Cascadorul Lae Dreghci a aparut alaturi de fiul sau, in emisiunea ”Romanii au Talent” din data de 23 februarie 2024. Acesta a realizat o cascadorie alaturi de Robert Dreghici.  Lae Dreghici,…

Contabilul care a dat cifrele pe magie. La 25 de ani a impresionat la „Romanii au talent” FOTO

18:20, 18.02.2024 - Marius Neagu a renunțat la jobul care ii oferea siguranța financiara pentru a oferi momente emoționante celor care asista la numerele sale de magie, in spatele carora exista intotdeauna o poveste din viața lui personala sau a celor care participa.

Un tanar crescut de bunicii din Botoșani, cu o poveste demna de film, a impresionat la ”Romanii au talent” – VIDEO & FOTOGALERIE

09:35, 10.02.2024 - Emanuel Barica este primul participant care a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, in sezonul 14. Andi Moisescu este cel care l-a trimis direct in semifinale, iar povestea de viața a jucatorului este de-a dreptul emoționanta, arata Pro TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?