Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doua avioane de lupta rusesti interceptate de avioane americane in apropiere de Alaska

Publicat:

Doua avioane de lupta rusesti de tip MIG 35 au intrat vineri intr-o zona de restrictie americana fiind interceptate de avioane militare americane si canadiene in apropiere de Alaska, au declarat oficiali americani. "Aparatele de zbor rusesti au parasit zona fara a fi inregistrate alte incidente", a declarat pentru AFP un oficial american.

Alte informatii nu se cunosc pana la aceasta ora.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apararea antiaeriana americana a detectat avioane rusești

17:01, 03.05.2024 - Avioane militare rusești au fost detectate in zona de identificare a apararii aeriene din Alaska. In același timp, aviația rusa a ramas in spațiul aerian internațional, relateaza haqqin.az. Comandamentul comun nord-american de aparare aerospațiala (NORAD) a raportat ca pe 2 mai a detectat și urmarit…

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.

Avioane rusești, interceptate deasupra Marii Baltice de forțele aeriene italiene

23:05, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene anunta ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Cum se antreneaza piloții ucraineni pe avioanele de lupta americane F-16 in Danemarca: „E clar mai agil” VIDEO

16:10, 23.02.2024 - Piloții și tehnicienii ucraineni se antreneaza pe avioanele F-16 in condiții meteo dificile la baza aeriana Skrydstrup din Danemarca. Volodimyr Zelenski a publicat un videoclip in care arata antrenamentele care au loc in unitatea daneaza.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Trei avioane de lupta rusești, distruse de ucraineni

15:50, 17.02.2024 - Unitațile forțelor aeriene ucrainene au distrus sambata dimineața trei avioane de lupta rusești, doua Su-34 și unul Su-35, pe frontul de est, relateaza Ukinform.net Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Mykola Oleshchuk, a anunțat distrugerea celor trei avioane de lupta rusești pe Telegram, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?