Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi tineri riscă până la 15 ani de pușcărie pentru comercializarea drogurilor

Publicat:

Doi tineri in varsta de 20 și respectiv 26 de ani, domiciliați in municipiul Chișinau, au fost reținuți, in flagrant, fiind banuiți de circulatia ilegala a substantelor narcotice, informeaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, trimis in judecata: Cați ani de pușcarie risca

09:15, 23.04.2024 - Procuratura Generala (PG) informeaza despre finalizarea urmaririi penale și transmiterea in instanța de judecata a cauzei penale de invinuire a barbatului in varsta de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata in varsta de 5 ani.

Maia Sandu, intrevedere cu premierul Belgiei: La discuții au participat și tineri din mai multe licee din capitala

20:55, 03.04.2024 - Președinta Maia Sandu a avut o intrecedere cu Premierul Begiei, Alexander de Croo, aflat astazi intr-o vizita la Chișinau. „Am discutat despre aderarea Moldovei la Uniunea Europeana, reformele pe care le realizam și cooperarea economica dintre țarile noastre”, a scris șefa statului.

Marina Tauber, apropiata lui Ilan Șor, risca sa ramana fara imunitate parlamentara din nou

13:00, 14.03.2024 - Marina Tauber risca sa ramana fara imunitate parlamentara pentru amestec in infaptuirea justiției, demersul fiind inaintat parlamentarilor de catre procurorul general interimar al Republicii Moldova, Ion Munteanu. Masura va fi discutata la ședința de joi a Legislativului de la Chișinau.

(video) Au batut un batran din capitala, suparați ca nu au ce-i fura din casa: Patru tineri, plasați in arest pentru 30 de zile

14:40, 12.03.2024 - Patru tineri cu varstele de 17, 19 și 20 de ani din Chișinau și Ungheni au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica, fiind suspectați de comiterea unui atac talharesc.

(video) Heroina, amfetamina și MDMA de peste 300 mii lei, confiscate: Doi tineri din Tiraspol, reținuți la Chișinau

15:00, 06.03.2024 - Un grup de persoane suspectat de comercializarea online a drogurilor a fost demascat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și organul de urmarire penala al Inspectoratului de Poliție Ciocana.

(video) Au cerut de la un batran 180 mii de lei: Doi tineri, care faceau „business” cu schema „ruda implicata in accident”, reținuți

19:35, 26.02.2024 - Doi tineri din Chișinau au fost reținuți pentru 72 de ore, fiind implicați in schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident”. Suspecții aveau rolul de a ridica banii de la victima.

Doi tineri, gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala: Care ar fi cauza tragediei

09:55, 12.02.2024 - Doi tineri de 20 de ani și 30 de ani au fost gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala. Totul s-a intamplat ieri, 11 februarie, in jurul orei 11:40. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Direcției de Poliție a municipiului Chișinau, Svetlana Scripnic.

Doi tineri din Suceava, de 24 respectiv 26 de ani, i-au așteptat cuminți acasa pe polițiști ca sa-i salte și sa-i duca la pușcarie

17:25, 07.02.2024 - Marți, 6 februarie,  Judecatoria Suceava a emis mandatele de executare a pedepsei inchisorii, prin care s-a dispus condamnarea unui barbat de 26 ani, din municipiul Suceava, la pedeapsa de 2 ani și 10 luni pentru savarșirea infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor…


Ce parere ai despre aceasta stire?