Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana și Ben, moment emoționant, înainte de plecarea de pe insulă: "De ce plângi? Ai ceva în ochi?"

Publicat:

Diana și Ben au decis sa se desparta și sa nu mai continue relația. Concurenta nu mai vrea sa auda de fostul ei partener, insa, inainte de a pleca spre casa, intre cei doi a avut loc un moment emoționant.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Povestea surprinzatoare de viața a unei concurente de la Insula de 1 milion. „Cand am ramas insarcinata am aflat ca este insurat și are un alt copil”

11:30, 05.04.2024 - Renata Alexandra Matei a reușit sa se integreze perfect in tabara Vesticilor la "Insula de 1 milion" și chiar și-a impresionat colegii cu povestea sa de viața. Concurenta a fost in pericol de eliminare, dupa ce a pierdut in fața Vikingului și a lui Flori.Intr-o lupta stransa pentru a ramane in competiție,…

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Insula de 1 milion, 25 martie. Diana a fost eliminata, iar Cosmin Cernat a facut anunțul in arena

16:56, 26.03.2024 - Insula de 1 milion, 25 martie. Diana este concurenta care a fost eliminata in ediția de luni, iar in arena concurenții au trecut aseara prin momente emoționante, mulți dintre ei au dat frau liber lacrimilor.Izolarea, lipsurile de tot felul, dificultatea tot mai mare a probelor, dar mai ales dorul de…

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Cine este Florica Baboi. A acceptat provocarea de a participa la cel mai intens experiment social la TV. „Voi folosi tot ce gasesc in jungla”

17:45, 14.03.2024 - Florica Boboi (Flori), șef bucatar, merge la "Insula de 1 milion", reality-ul de aventura de la Kanal D,  pregatita sa ii cucereasca pe ceilalți concurenți intr-un mod inedit. Hotarata sa ajunga pana la finalul celui mai intens experiment social din istoria televiziunii, Flori are deja conturata o strategie.„Voi…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Știrile Antena Stars. Betty Salam și soțul, mari emoții inainte de plecarea in Asia Express 2024. Cum a reacționat Catalin Vișanescu atunci cand i-a propus sa faca echipa / VIDEO

18:05, 28.02.2024 - Betty Salam și soțul ei formeaza una dintre echipele care vor porni in aventura Asia Express 2024. Concurenta spune ca are mari emoții, chiar daca este de atația ani in lumea mondena. Cei doi se pregatesc de momentul in care vor pleca in aventura de pe Drumul Zeilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?