Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Designerul Sonia Trifan: Miresele aleg ţinute extravagante şi accesori inedite. Care sunt tendinţele

Publicat:

a declarat pentru Romania TV ca rochiile de mireasa sexy sunt cele mai cautate. "Majoritatea clientelor care au venit si-au dorit sa fie foarte sexy. Daca nu este o rochie scurta in fata si lunga in spate, un pic mai indrazneata pentru o mireasa, neaparat trebuie sa fie un corset cu un bust generos, cu foarte mult push up. Trebuie sa ne punem in evidenta decolteul si cine are indrazneala atunci trebuie sa poarte neaparat o rochie tip sirena", a declarat Sonia Trifan.

Pentru miresele care aleg corsetul, la moda este aplicarea unui fir de argint sau de aur, iar…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mirii și miresele au luat „cu asalt” tirgul de nunți organizat in Capitala

12:50, 25.03.2024 - La Chișinau a fost organizat un tirg dedicat mirilor și mireselor. Zeci de cupluri au venit sa vada cit i-ar costa petrecerea mult asteptata. „Este prima rochie pe care o masurati? - Da. - Ce emotii va incearca? - De nedescris, este foarte placut sa te vezi mireasa, in rochie. Sa ne spuneti daca ati…

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Care sunt cele mai cautate flori pentru 8 martie in Romania?

09:55, 28.02.2024 - Un sondaj recent arata ca peste 90% din florile pentru 8 martie sunt deja comandate. Majoritatea comenzilor vin din partea companiilor, dar tot mai mulți clienți individuali plaseaza precomenzi pentru a se asigura ca florile vor ajunge la timp.Cele mai co

Prețul uleiului de masline a crescut cu 50% in ultimul an in UE

14:56, 27.02.2024 - Pretul uleiului de masline in Uniunea Europeana era in ianuarie 2024 cu 50% mai ridicat decat in luna similara din 2023, arata datele publicate marti de Oficiul European pentru Statistica (Eurostat). In ianuarie 2024, toate statele membre UE au raportat majorari anuale ale preturilor la uleiul de masline,…


Ce parere ai despre aceasta stire?