Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Daniela Crudu, probleme la "Un show păcătos": "Mamă, am nişte nervi!"

Publicat:

se bucura din nou de statutul de singura asistenta a emisiunii "Un show pacatos", însa acest statut nu este usor de dus. Asistenta "pacatoasa" a marturisit ca este un car de nervi, iar motivul supararii ei este unul de fericire maxima pentru barbati.

a avut o aparitie incendiara în cadrul editiei de luni a emisiunii "Un show pacatos". Focoasa bruneta a aparut îmbracata într-o rochie lunga, de culoare rosie, fara bretele si cu crepeuri înalte pe ambele picioare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

EXCLUSIV! Dan Sucu, criza de nervi dupa apariția steogramelor dintre Daniel Niculae și Bocciu! Patronul a parasit țara: 'Lasați-ma, am probleme de afaceri'

17:10, 25.03.2024 - Au aparut stenogramele dintre Daniel Niculae, președintele clubului Rapid, și Bocciu, șeful galeriei, iar din discuție se ințelege clar faptul ca oficialul știa ca urmeaza sa fie introduse pe stadion materiale pirotehnice.Dan Șucu a facut o criza de nervi atunci cand a citit stenograme și…

Ancheta uriașa dupa moartea batranului legat de pat in spital. Familia pacientului: „Știau ce are, dar au preferat sa-l lege”

09:55, 05.03.2024 - In plus, aceasta acuza faptul ca batranul era deja inregistrat la acest spital și ca știa diagnosticul lui, deci și ce medicație ar fi trebuit sa urmeze. In schimb, batranul a avut parte de un tratament inuman din partea cadrelor medicale, ba chiar o asistenta a țipat la acesta și s-a plans ca trebuia…

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.


Ce parere ai despre aceasta stire?