Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chindia și o nouă victorie la limită!

Publicat:

Chindia a disputat astazi de la orele 11:00 alt meci de pregatire din seria de meciuri programata inainte de inceperea Post-ul Chindia și o noua victorie la limita! apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Borussia Dortmund merge in finala Ligii Campionilor, dupa o victorie la limita cu PSG

01:35, 08.05.2024 - Borussia Dortmund s-a calificat in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marti seara, pe Parc des Princes, in mansa secunda a semifinalelor.

Victorie la limita pentru Atalanta pe terenul ultimei clasate, in campionatul Italiei

09:35, 07.05.2024 - Atalanta Bergamo, echipa calificata in semifinalele actualei editii a competitiei Europa League, s-a impus la limita, cu scorul de 2-1, pe terenul "lanternei rosii" Salernitana, deja retrogradata in Serie B, luni, intr-un meci din etapa a 36-a a campionatului de fotbal al Italiei, potrivit Agerpres.

VIDEO SuperLiga: Universitatea Cluj, victorie la limita cu Poli Iași – Moldovenii, fara șut pe poarta

18:45, 24.04.2024 - Universitatea Cluj a invins miercuri Poli Iași cu scorul de 1-0, in etapa cu numarul șase din play-out-ul SuperLigii. Deși posesia a fost una echilibrata, oaspeții au incheiat meciul fara șut pe poarta.

PSG – Barcelona 2-3 si Atletico – Borussia 2-1. Catalanii, revenire de senzatie la Paris! Atleti, victorie la limita cu Dortmund

00:00, 11.04.2024 - Meciurile Atletico Madrid – Borussia Dortmund și PSG – Barcelona au fost in format LIVE SCORE pe AS.ro. A doua seara a sferturilor de finala UEFA Champions League a produs din nou spectacol. Barcelona s-a impus cu 3-2 pe Parc des Princes in meciul tur cu PSG, in timp ce Atletico Madrid a castigat cu…

Chindia pierde cu Concordia Chiajna, ilfovenii impunandu-se la limita. E nevoie de un nou antrenor?

13:30, 06.04.2024 - In ciuda tuturor declarațiilor, mobilizarii, a efortului unor oameni precum Gabriel Boriga, Chindia nu iși revine și inregistreaza o infrangere, la Targoviște, cu Concordia… In acest moment ne situam pe locul 3 al grupei din playout, la egalitate cu Concordia și CSA Steaua, care are un meci mai puțin…

VIDEO SuperLiga: Victorie la limita pentru Voluntari

19:25, 29.03.2024 - ​FC Voluntari a obținut un succes important in lupta pentru ramanerea in SuperLiga Romaniei, dupa ce s-a impus cu scorul de 1-0 in fața celor de la Hermannstadt, in etapa cu numarul 2 a play-out-ului.

VIDEO SuperLiga: Sepsi Sfantu Gheorghe, victorie la limita pe terenul ultimei clasate

18:21, 29.02.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe a reușit o victorie grea pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 2-1, in etapa a XXVIII-a din SuperLiga. Dupa acest rezultat, covasnenii spera inca la un loc in play-off.

Champions League: Inter Milano, victorie la limita in fața echipei lui Horațiu Moldovan

00:01, 21.02.2024 - Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan pe banca de rezerve, a pierdut partida din deplasare cu Inter Milano, scor 1-0 pentru italieni, care pornesc cu prima șansa la returul optimilor Champions League.


Ce parere ai despre aceasta stire?