Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Castelul Corvinilor, un milion de euro din vânzarea biletelor

Publicat:

, inca un monument istoric important din Romania a devenit atractiv pentru tot mai mulți turiști! Potrivit autoritaților din Hunedoara, a reusit sa obtina anul trecut peste un milion de euro din vanzarea biletelor, devenind astfel unul dintre cei mai importanti contributori la bugetul local al Primariei. ”Este cel mai bun […] Post-ul , un milion de euro din vanzarea biletelor apare prima data in Libertatea.ro .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

Romania conduce in Topul UE al mortalitații in accidente rutiere. 86 de morți la un milion de locuitori

18:00, 14.04.2024 - Rata deceselor in accidente rutiere a crescut cu 4% in UE in 2022 comparativ cu 2021, iar cea mai ridicata rata a deceselor in urma accidentelor de mașina a inregistrat-o Romania, potrivit celor mai recente date Eurostat.

Selly a investit un milion de euro intr-un film realizat in doar 4 luni: „Socoteala de acasa nu e cea din targ”. Ce așteptari are de la „Buzz House”

15:45, 28.03.2024 - Selly se pregatește sa lanseze un nou film, in luna aprilie a acestui an. Celebrul vlogger a realizat proiectul in doar 4 luni și a investit aproximativ un milion de euro.Celebrul vlogger Selly a investit un milion de euro intr-un film, marcand o noua etapa importanta in cariera sa. Detaliile furnizate…

Sicriul unei domnițe din Castelul Corvinilor ascunde o poveste stranie. Sfarșitul tragic al tinerei | VIDEO FOTO

05:55, 24.03.2024 - O sala din Castelul Corvinilor adapostește un sicriu, in care s-ar afla scheletul unei domnițe. Locul a pastrat povestea cutremuratoare a unei foste locatare a castelului medieval din Hunedoara.

Uimitoarea statuie a lui Ioan de Hunedoara va fi reparata dupa 150 de ani. Se afla pe cel mai inalt turn VIDEO

23:05, 09.03.2024 - Cea mai spectaculoasa statuie care il infațișeaza pe Ioan de Hunedoara va fi restaurata dupa un secol și jumatate. Monumentul din bronz a fost amplasat pe cel mai inalt turn din Castelul Corvinilor.

ASA CONS Turda a investit peste 1 milion de euro in panouri fotovoltaice și creșterea…

07:40, 06.03.2024 - Societatea turdeana ASA Cons a investit peste 1 milion de euro in creșterea capacitatii de depozitare și in instalarea unor panouri fotovoltaice. Acest program de investiții a prevazut cresterea cu 30% a capacitatii de depozitare pentru produsele finite si instalarea unei baterii de panouri fotovoltaice…

Castelul medieval din Romania ce atrage toate privirile. Se așteapta noi descoperiri VIDEO

06:40, 22.02.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara a fost restaurat, cu fonduri europene, insa investițiile in cel mai popular monument din vestul Romaniei vor continua. Schelele au fost așezate deja pentru noile lucrari, care vor dezlega unele dintre marile mistere ale edificiului.

Avertizare meteo ANM de ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:46, 13.02.2024 - Meteorologii aun prelungit informarea de precipitatii si intensificari ale vantului, pana miercuri dimineata. In unele zonele cantitatile vor fi insemnate, iar la munte va ninge. A fost emis cod portocaliu de ninsori in zonele montane din judetele Hunedoara, Alba si Sibiu. Potrivit ANM, in intervalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?