Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Calcule până în ultimul moment - Cum ar putea arăta guvernul Orban / SURSE

Publicat:

Liderii liberali se reunesc, joi, in ședința Biroului Politic Național (BPN), incepand cu ora 13:00, pentru a valida lista miniștrilor . Surse din conducerea PNL au declarat pentru MEDIAFAX ca lista inca nu este definitiva, fiind posibile modificari de ultim moment.

Potrivit surselor din PNL, lista ministrilor ar arata in felul urmator:

Probleme pentru - Fostul ministru ar putea fi adus cu mandat la Parchetul General

Ministerul Finanțelor - Florin Cițu

Ministerul Dezvoltarii - Raluca Turcan

Ministerul Afacerilor Externe - Bogdan

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie feroviara EVITATA in ultimul moment pe segmentul Campia Turzii – halta Calarași Turda

12:25, 16.04.2024 - Un mecanic de locomotiva a evitat o tragedie feroviara in ultimul moment pe segmentul Campia Turzii – halta Calarași Turda, județul Cluj, reușind sa franeze din timp. Inainte de trecerea la nivel cu calea ferata, mecanicul a observat un convoi de autospeciale SMURD aflat in misiune, ce intenționa sa…

Liderii PNL și PSD au depus la BEC listele candidaților la alegerile europarlamentare / Doi clujeni sunt pe lista

12:11, 05.04.2024 - Listele candidatilor Aliantei electorale PSD PNL pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie si ale sustinatorilor au fost depuse, vineri, la Biroul Electoral Central de catre liderii celor doua partide.

Candidați comuni PSD-PNL la sectoarele 1, 2 și 5. Mihai Tudose, dechiderea de lista la europarlamentare. SURSE

14:25, 25.03.2024 - Liderii PSD și PNL au stabilit sa mearga pe candidaturi comune pentru conducerea mai multor sectoare din București, dar și in cazul primariilor și șefiilor de Consilii Județene din alte orașe aflate acum sub conducerea USR, potrivit unor surse din conducerile celor doua partide.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod Galben de viscol. Lista zonelor din țara unde ninge abundent

08:00, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de viscol. Iata lista zonelor din țara unde ninge abundent!

Cum arata lista PSD-PNL pentru europarlamentare. Numele cu care intra liderii in ședințe pentru validare SURSE

07:00, 21.03.2024 - PSD și PNL și-au conturat propriile liste de oameni care sa prinda locurile considerate eligibile la europarlamentare, urmand a le valida și a le pune cap la cap, pentru o singura lista comuna, fiind avute in vedere nu mai puțin de 18 mandate.

Liderii coaliției discuta marți despre lista comuna PSD-PNL la europarlamentare și ce femeie va fi cap de lista

13:05, 27.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat dupa un eveniment ca marti are loc o noua sedinta a coalitiei, de la ora 16.00, in care cele doua partide vor avea discutii privind lista comuna PSD-PNL la europarlamentare si ce femeie va fi cap de lista.

Ședința cu scantei la PNL. Pareri imparțite privind lista comuna cu PSD SURSE

17:31, 21.02.2024 - Liderii liberali sunt imparțiți in ceea ce privește o ințelegere cu PSD pentru lista comuna la europarlamentare, fiind atat voci in favoarea demersului cu social-democrații, dar și impotriva, fiind considerata mișcarea „o eroare politica”

BREAKING Alegerile prezidențiale ar putea avea loc mai devreme

14:00, 21.02.2024 - Liderii coalitiei au agreat miercuri dimineata ideea comasarii alegerilor europarlamentare cu localele, in 9 iunie. In acest caz, cele doua partide vor merge pe lista comuna la alegerile pentru PE, iar cap de lista va fi un independent. Pe de alta parte, PSD ar dori ca alegerile prezidentiale sa aiba…


Ce parere ai despre aceasta stire?