Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bolile aparatului locomotor, tratate cu nămol

Publicat:

Miracolele exista si, trebuie sa recunoastem, multi stim acest lucru. Atunci cand apar durerile si bolile, intotdeauna cautam remedii pentru a scapa de ele sau cel putin pentru a le ameliora. Cele mai frecvente afectiuni sunt bolile aparatului locomotor, Sovata devenind destinatia ideala pentru tratarea lor, iar asta nu o spunem noi, ci rapoartele care […]

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

In peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide. Mararul, salata și roșiile, cele mai tratate. Le mai consumam sau nu?

06:25, 27.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis.

Bolile la care te expui daca te scobești in nas. De ce este periculos acest obicei

22:05, 30.03.2024 - Scobitul in nas este un obicei pe care o mulțime de persoane il au. Motivul pentru care oamenii fac acest lucru difera, evident, de la persoana la persoana. Nasurile care sunt uscate sau prea umede pot fi iritante și, pentru mulți, scobitul in nas poate ameliora un oarecare disconfort.

Un lac din Romania ii uimeste pe cercetatori

18:25, 18.03.2024 - Un lac din Romania ii uimeste pe cercetatori.Algele ulva care cresc in Lacul Ursu din Sovata fac obiectul unei ample cercetari internationale, pentru a se studia posibilitatea cresterii acestora intr-un mediu artificial, intrucat este preconizata a fi „una dintre mancarurile viitorului”, a afirmat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?