Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Argeş: Un şofer a intrat cu maşina într-un grup de oameni, în curtea unei firme. O femeie a murit pe loc

Publicat:

O masina condusa de un angajat al furnizorului de cabluri si cablaje Leoni din Bascov (Arges) a intrat cu masina in sase angajati aflati in curtea firmei, iar o femeie a murit pe loc, informeaza Mediafax. Mai multe ambulante s-au ... Post-ul Arges: Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de oameni, in curtea unei firme. O femeie a murit pe loc apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar a murit dupa ce un șofer baut a intrat cu mașina intr-un parapete

19:45, 03.05.2024 - Un tanar a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, dupa ce un șofer baut a intrat, vineri dupa-amiaza, cu mașina intr-un parapete pe raza localitații Baița, județul Hunedoara, potrivit mediafax.

Accident teribil in Argeș, doua persoane au murit pe loc dupa ce s-au rasturnat cu mașina

16:16, 02.05.2024 - Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de mers pe un drum din judetul Arges, iar masina s-a rasturnat.Accidentul a avut loc in comuna Caldararu, unde un autoturism a lovit un stalp si apoi s-a rasturnat in afara soselei.Patru…

O femeie va fi judecata dupa ce și-a furat propria mașina de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns

18:00, 27.04.2024 - O femeie din Argeș a fost trimisa in judecata pentru furt dupa ce și-a sustras de la amanet propria mașina. Romanii iși amaneteaza tot mai mult obiectele de valoare pentru a-și putea acoperi cheltuielile.

Accident infiorator pe A1! Un șofer a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un parapet metalic. Imagini șocante / FOTO

21:15, 23.04.2024 - Un tragic eveniment rutier a zguduit autostrada A1 astazi, cu consecințe devastatoare. Un șofer a murit, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat intr-un parapet metalic. Imaginile surprinse la locul accidentului sunt infioratoare.

Accident teribil in Dolj. O mașina a spulberat pietonii de pe trotuar. O femeie a murit pe loc

13:01, 10.04.2024 -  Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati, miercuri, cu privire la producerea unui accident rutier in Bailesti.  “La fata locului s-au deplasat politistii care au stabilit ca un barbat de 59 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism…

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?