Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANALIZĂ Halep a învins-o categoric pe Anamaria Prodan pe adevarul.ro: Ce ne spun cifrele

Publicat:

Weekend-ul care a trecut a oferit doua mari subiecte, tratate pe larg, de site-urile din Romania. Adevarul.ro a acordat o atentie sporita performantei Simonei, iar vizitatorii au apreciat acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Fara wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulbera speranțele lui Halep de a juca la French Open

07:15, 08.05.2024 - Romania așteapta decizia francezilor privind includerea lui Halep pe tabloul Roland Garros. Istoricul intrecerii pariziene ne arata insa ca, in trecut, sportivii aflați in situația Simonei au fost ocoliți de organizatori.

Romania se confrunta cu cel mai mic procent de absolvenți de studii superioare din Uniunea Europeana

09:40, 15.04.2024 - Exista diferențe semnificative in ceea ce privește nivelul de educație al populației din diferite țari. Datele furnizate de Eurostat și citate de Adevarul.ro ofera o perspectiva asupra acestor disparitați educaționale, evidențiind variații semnificative in ponderea persoanelor cu studii superioare și…

Fostul președinte moldovean Igor Dodon, dupa ce Marcel Ciolacu a declarat ca susține unirea cu Basarabia: „Suntem prieteni și frați, dar nu sariți gardul, ca nu e frumos”

15:15, 04.04.2024 - Dreptul demnitarilor romani de a-si dori unirea se termina „acolo unde incep drepturile moldovenilor", a notat, joi, 4 aprilie, fostul presedinte prorus al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon (49 de ani(), intr-un comentariu pe Facebook, dupa ce premierul roman Marcel Ciolacu a declarat ca susține…

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

Somn ușor, Romania: marele eveniment sportiv al weekend-ului a trecut neobservat la noi ANALIZA

07:16, 05.03.2024 - Candva, Romania a dat campioana olimpica in proba de maraton. Nu acum 50 de ani, ci in 2008, cand Constantina Dița a uimit lumea atletismului cu performanța ei formidabila la Beijing. Astazi, primul maraton mare al sezonului 2024 s-a redus la nivelul unei știri de cateva randuri in presa noastra.

Shimbare brusca a vremii! Unde va ploua zile la rand, chiar din acest weekend

18:50, 01.03.2024 - Vești rele de la meteorologi. Specialiștii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile și au dezvaluit cum va fi vremea in toata țara. Unde vin ploile pentru cateva zile și unde va fi cald și bine. Romanii vor avea parte și de un fenomen extrem. Romania, cuprinsa de praful saharian Un val de praf…

Andreea Beatrice Ana, campioana europeana la lupte

20:40, 15.02.2024 - Luptatoarea romana Andreea Beatrice Ana a devenit joi campioana europeana la categoria 55 de kilograme. Ea a invins in categoric in finala competiției de la București pe moldoveanca Mariana Draguțan. In drumul spre finala, Ana a invins o bulgaroaica, o ucraineanca și o luptatoare germana. Dupa medaliile…

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?