Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Alberto, fiul Narcisei şi a lui Nicolae Guţă, este viitorul Don Juan dâmboviţean! Puştiul a făcut furori pe internet

Publicat:

Alberto, fiul Narcisei si a lui , se transforma într-un domnisor extrem de elegant, dar si în ton cu moda. Narcisa nu-l scapa nicio secunda din ochi si se lauda nevoie mare cu el.

Dis de dimineata, "Razboinica" a postat pe pagina unui site de socializare o imagine în care fiul ei apare îmbracat la patru ace, iar admiratorii lor au fost tare încântati de ce vad. "Sa îti traiasca baiatul. Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de el ca este foarte destept.", au scris internautii.

Narcisa si Nicolae…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Se reaprinde conflictul dintre Nicolae Guța și Narcisa Balaban. Manelistul ii da replica, dupa ce i-a criticat succesul de pe TikTok: „Este intr-o criza...”

18:05, 08.05.2024 - Narcisa Balaban l-a pus la zid pe Nicolae Guța, dupa ce manelistul a dat lovitura pe TikTok. Mama unuia dintre copii spune ca a uitat de Alberto. Se pare ca aceste vorbe nu i-au picat bine deloc lui Nicolae Guța, care, așa cum era de așteptat, i-a dat și replica.

Narcisa, mesaj terifiant dupa moartea lui Madalin, tanarul mort in Olt. Cat de mult a afectat-o pierderea lui: ”Am inghețat...” / VIDEO

12:45, 29.04.2024 - Deși nu mai formau un cplu in momentul in care Madalin a murit, tragedia din Olt a lasat un gol adanc in sufletul Narcisei. Adolescenta sufera in continuare dupa moartea lui, iar luna aprilie a fost foarte dificila pentru ea. Iata cat de mult a arfectat-o.

Un scheci belgian Napo-Macron versus Putin face furori pe retele de socializare

18:11, 31.03.2024 - Un scheci belgian cu un dialog imaginar intre presedintii francez Emmanuel Macron si rus Vladimir Putin face furori pe retele de socializare, relateaza 20minutes.fr, potrivit news.ro Navigatori pe Internet sunt cuceriti de intrepretarea lui Macron a umoristului belgian Antoine Donneaux, pe care o…

Imaginile pe care nepoata lui Nicolae Guța le-ar vrea șterse de pe internet! Cum arata blondina, de fapt!

23:45, 17.03.2024 - Spynews.ro va prezinta in exclusivitate imagini pe care nepoata lui Nicolae Guța, Sonia Ferrari, le-ar vrea șterse de pe internet. Cum arata blondina atunci cand crede ca nu o vede nimeni și cu ce probleme se confrunta.

Știrile Antena Stars. Narcisa Balaban tuna și fulgera! Bruneta lanseaza un nou atac dur la adresa lui Nicolae Guța: „Nimeni nu știe ce caracter infect ai” / VIDEO

17:45, 12.03.2024 - Narcisa Balaban lanseaza noi acuzații grave la adresa lui Nicolae Guța. Fosta partenera a interpretului de muzica de petrecere declara ca acesta vrea sa il intoarca pe Alberto, fiul pe care cei doi il au impreuna, impotriva sa. Iata declarațiile disperate ale Narcisei Balaban!

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

Xtra Night Show. Cat de greu este pentru Alberto sa fie baiatul lui Nicolae Guța. Adolescentul s-a lansat in muzica și merg impreuna la evenimente / VIDEO

09:45, 27.02.2024 - Fiul lui Nicolae Guța, Alberto, ii calca pe urme tatalui. Inca din copilarie avea o inclinație catre muzica, iar de curand a facut un pas important in acest sens, asta dupa ce a lansat o piesa in colaborare cu parintele lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?