Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Agenția Spațială Europeană primește propuneri de misiuni pentru explorarea Terrei

Publicat:

(ESA) a anuntat o oportunitate pentru oamenii de stiinta implicati in observarea Pamantului. Aceștia au ocazia de a prezenta propuneri pentru urmatoarea potentiala misiune de explorare a Pamantului prin satelit. In mod traditional, misiunile de explorare a Pamantului folosesc tehnici noi de masurare, pentru a studia si a intelege diferitele aspecte ale […] Agenția Spațiala Europeana primește propuneri de misiuni pentru explorarea dupa tehnologie? Pasionat de știința? Gasești tot ce te intereseaza pe playtech.ro

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

„Ar fi o premiera”. Oamenii de știința vor sa creeze o eclipsa artificiala de Soare. Ce este misiunea „Proba-3”

19:00, 15.04.2024 - Agenția Spațiala Europeana (ESA) vrea sa lanseze doi sateliți in spațiu pentru a crea o eclipsa artificiala de Soare. Oamenii de știința vor sa studieze coroana Soarelui, pentru a putea prezice mai bine diverse fenomene, cum ar fi furtunile solare, transmite euronews.com.

Noi planete asemanatoare Pamantului ar putea fi descoperite in curand. Anunțul facut de oamenii de știința

07:05, 01.04.2024 - Oamenii de știința au creat un dispozitiv astronomic care poate analiza lumina verde-albastra emisa de stele, ceea ce ar putea ajuta la descoperirea unor noi planete asemanatoare Pamantului, transmite Sky News.

O eclipsa totala de soare va avea loc pe 8 aprilie. De unde va fi vazuta și ce iși propun oamenii de știința FOTO

17:30, 22.03.2024 - Orice punct de pe suprafața Pamantului ar trebui sa experimenteze o eclipsa totala de soare doar o data la 375 de ani, in medie. Locuitorii din Carbondale, Illinois sunt pe cale sa traiasca o astfel de experiența pentru a doua oara, in doar șapte ani.

De la lucratori de birou și casierițe la oameni de știința și asistente medicale: Deși slab reprezentate in funcții de conducere, femeile din Europa au dominat mai multe meserii in 2023

08:25, 07.03.2024 - Cele mai multe slujbe de birou și in industria ospitaliații in UE au fost ocupate de femei in 2023. Deși raman slab reprezentate in funcții de conducere, femeile nu au fost totuși limitate doar la posturi de secretare, vanzatoare la magazin și menajere, ci au reprezentant și o majoritate dintre oamenii…

Obiecte din metal meteoritic, descoperite intr-o ascunzatoare de comori antice 

04:25, 27.02.2024 - Oamenii de știința spanioli au ajuns la concluzia ca fierarii și bijutierii antici ar fi putut folosi metale de origine extraterestra pentru a crea bijuterii. Oamenii de știința au gasit printre comorile de la Villena (o ascunzatoare de 66 de obiecte, in mare parte din aur) articole care nu erau fabricate…

Oamenii de stiinta au identificat o stea neutronica nascuta dintr-o supernova observata cu ochiul liber de pe Terra in 1987

10:05, 25.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia a fost atat de violenta, incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Oamenii de știința din Japonia au realizat un experiment și au dezvaluit cum sa devii mai deștept in 3 minute

05:11, 18.02.2024 - Un studiu realizat de specialiști de la Universitatea Tsukuba din Japonia face lumina in ceea ce privește relația dintre muzica și activitatea de mișcare și funcția creierului. Rezultatele, publicate in revista IBRO Neuroscience, indica faptul ca doar citeva minute de dans pe muzica ritmata pot imbunatați…


Ce parere ai despre aceasta stire?