Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul.ro transmite, pe teritoriul României, concertul Capelei de Stat din Dreda, de la ora 20.00, de la Sala Palatului

Publicat:

Astazi, de la ora 20.00, la , Capela de Stat din Dresda, condusa de Yung-Whun Chung, va avea in program lucrari de von Weber, si . Solista va fi soprana . Adevarul.ro va transmite acest concert doar pentru publicul din Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania: „Vor fi mai puțini romani care vor emigra in Canada“ EXCLUSIV

06:05, 30.04.2024 - Intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania, Bulgaria și Moldova a vorbit despre motivele pentru care crede ca o sa scada numarul romanilor care vor sa emigreze in Canada, despre impresiile privind Romania și cooperarea economica romano-canadiana.

Cel mai sarac oraș din Romania. Doar 900 locuitori din cei 15.000 lucreaza iar tinerii emigreaza in masa

23:10, 24.04.2024 - Fiecare zi in orașul Negrești, județul Vaslui, este o lupta grea pentru supraviețuire pentru locuitorii sai. In condițiile in care resursele sunt limitate, oamenii se confrunta cu lipsa locurilor de munca, infrastructura precara și saracia care le afecteaza calitatea vieții.Cu doar 900 de locuri de…

Ciolacu le transmite un mesaj primarilor de orașe: Premierul declara 'razboi' decalajelor intre regiunile țarii

19:25, 15.04.2024 - Dezvoltarea comunitaților și imbunatațirea vieții oamenilor sunt prioritațile Guvernului, a transmis, luni, premierul Marcel Ciolacu, in cadrul Galei de sarbatorire a 30 de ani de activitate a Asociației Orașelor din Romania (AOR).

MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania

08:20, 04.04.2024 - Bucuresti, 03 aprilie, 2024 –MARIZA, diva muzicii fado, concerteaza in Romania pe data de 18 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00 Continue reading MARIZA transmite un mesaj video publicului din Romania at Tabu.

Ciolacu participa la sfințirea capelei de la Palatul Parlamentului. Preafericitul Daniel va oficia slujba

20:20, 24.03.2024 - Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Daniel, va oficia, luni ceremonia de sfintire a capelei ortodoxe de la Palatul Parlamentului. Ciolacu participa la sfințirea capelei de la Palatul Parlamentului! La initiativa presedintelui interimar al Camerei Deputatilor, Alfred-Robert Simonis ,…

MAE: Romania condamna atacul terorist de la Moscova și transmite condoleanțe familiilor victimelor

16:45, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a transmis, sambata, condoleante familiilor victimelor atacului terorist de la Moscova, soldat cu moartea a peste 115 persoane, condamnand „ferm orice forma de terorism si toate atacurile impotriva civililor”.

Antena va transmite exclusiv Formula 1 in Romania in urmatorii 3 ani

14:15, 23.02.2024 - Antena este casa Formulei 1 in Romania pentru urmatorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena1, Antena Stars si platforma AntenaPLAY.

Romanii au creat o noua rasa in Dobrogea: capra cu gust de 'vacuța frageda'

23:15, 15.02.2024 - Cercetatorii dobrogeni au reușit sa creeze o noua rasa de capre pentru carne, prin incrucișarea țapului african cu capra autohtona. Bucatarii și nutriționiștii spun ca ar putea deveni o alternativa mai ieftina, mai savuroasa și mai sanatoasa pentru romani. Dupa 14 ani de incercari, cercetatorii Institutului…


Ce parere ai despre aceasta stire?