Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost poreclit MOTOCICLISTUL NINJA. Cum a reacţionat după ce a fost izbit în plin de o MAŞINĂ VIDEO

Publicat:

Barbatul, poreclit "", a reactionat prompt in momentul in care un sofer neatent a intrat in el si a reusit sa aterizeze in picioare in urma impactului.

 

Astfel, cu toate ca motociclistul avea verde la semafor, un sofer a fortat intersectia si a reusit sa il loveasca. Ulterior, acesta si-a cerut scuze pentru accident si pentru distrugerea motocicletei. 

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cluj: Accident intre Bobalna și Razbuneni! Un șofer a intrat cu mașina intr-un cap de pod

09:11, 07.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut intre Bobalna și Razbuneni. In accident a fost implicat un singur autoturism, insa din fericire nu au existat victime incarcerate.Un barbat, conștient și cooperant, primește ingrijiri medicale. La misiune…

Doi morți dupa ce un șofer fara permis de conducere s-a izbit violent cu mașina de un copac, in județul Braila

15:00, 05.05.2024 - Accident grav in prima zi de Paști, in județul Braila. Doua persoane de 32 și 41 de ani au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit violent de un copac. Barbatul aflat la volan avea permisul anulat.

Un șofer baut s-a izbit cu mașina de un gard la Bunești. Apoi a luat-o la pas

20:25, 09.04.2024 - Un accident rutier fara victime s-a produs in seara zilei de 6 aprilie, la Bunești, in comuna Mintiu Gherlii. In jurul orei 19, un barbat in varsta de aproximativ 35 de ani, care circula cu un autoturism spre Dej, ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de gardul unui imobil de pe …

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

Anchete la Arad, dupa ce un polițist a fost prins intr-o mașina cu numere false, condusa de un șofer drogat

10:05, 04.03.2024 - Poliția din Arad a deschis o ancheta interna dupa ce un polițist in timpul liber a fost prins in mașina de lux a unui șofer austriac drogat. Este ancheta și la Nadlac, pe unde austriacul a intrat cu mașina in Romania.

Șofer intrat cu mașina intr-un șantier din Braila. A trecut de balizele de semnalizare și s-a izbit de un buldoexcavator

13:35, 26.02.2024 - Un sofer a intrat cu mașina intr-un șantier de pe o strada din Braila. Acesta a trecut printre balizele de semnalizare și s-a izbit de un buldoexcavator. O femeie a fost ranita și a ajuns la spital.

Accident rutier grav in județul Alba. O persoana a fost gasita carbonizata, dupa ce o mașina s-a izbit de un cap de pod și apoi a luat foc / FOTO

18:05, 17.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, sambata dupa-amiaza, pe un drum din judetul Alba. Șoferul unui autoturism și-a pierdut viața, dupa ce a pierdut controlul asupra directiei, astfel ca masina in care se afla s-a izbit violent de un cap de pod si a luat foc.

(foto) Accident tragic la Singerei: Un șofer a murit in brațele medicilor, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac

16:55, 12.02.2024 - Accident tragic la Singerei. Un șofer de 61 de ani a decedat dupa ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac. Barbatul s-a stins in timp ce medicii ii acordau primul ajutor medical.


Ce parere ai despre aceasta stire?