Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PARANORMAL: Mihai Onila facea furori in trupa Axxa, acum are har de vindecator! Mama Oanei Zavoranu s-a lasat pe mana lui

Publicat:

spune ca este acum vindecator si ajuta oamenii neconditionat! Fostul cantaret si-a descoperit acesta vocatie la maturitate, dar in sufletul lui a stiut dintotdeauna care ii este rolul pe Pamant.

"La sase ani, cand am intrat in scoala generala, invatatoarea intrebat pe toti copiii: Ce vrei sa te faci cand te faci mare? Am zis. Fiecare a zis ce a gandit, eu am zis vindecator. Vindecator? Inseamna ca vrei sa te faci doctor. Am zis nu", a povestit Mihai la .

Printre clientii sai se afla si , Mariana, care se vrea ca la…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are o poveste de viața cutremuratoare: „” / VIDEO

17:10, 09.05.2024 - I-au luat copilul și i-au dat bebelușul altuia? Mariana are varsta de 62 de ani, doi copii și locuiește in Vaslui. Femeia are o poveste de viața cutremuratoare. Iata ce a pațit aceasta, dar și ce a pațit la Acces Direct!

Cum arata Anamaria Ferentz cand s-a lansat in muzica, facea furori cu trupa Demmo. Acum, locuieste in America si a colaborat cu producatorul lui Jennifer Lopez

22:55, 22.04.2024 - Au trecut mai bine de doua decenii de cand și-a facut debutul pe scena muzicii romanești, cand facea furori cu trupa Demmo. Astazi, traiește visul american, insa nu a renunțat la marea sa pasiune. Peste Ocean, a avut șansa de a colabora cu producatorul lui Jennifer Lopez. Vedeta s-a intors in Romania…

Acces Direct. Fiica Marianei, ademenita de un cult religios? Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarma: „Escroci!” / VIDEO

17:40, 20.03.2024 - Mariana, o femeie in varsta de 46 de ani din București, acuza ca fiica ei a fost ademenita de un cult religios. Femeia face acuzații grave și trage un semnal de alarma! Iata ce a declarat aceasta la Acces Direct de la Antena Stars!

Acces Direct. Fratele Ioanei și patronul la care lucra, ultima discuție dinainte sa se interneze in spital. Toader ar fi avut halucinanții: „Parca a intrat in pamant”

19:10, 15.03.2024 - Ioana este disperata de cand fratele ei a plecat din spital. Toader este de negasit de pe 28 februarie, iar acum sora lui incearca sa afle ce s-a intamplat. Telefonul lui este și in prezent de negasit.

Mirela Zeța, maritata in secret in urma cu doi ani. Cum arata acum actrița care facea furori la Mondenii

16:15, 15.03.2024 - Mirela Zeța, contrar rolurilor pentru care a devenit populara, este o fire discreta și timida. Aceasta a dezvaluit abia acum cateva detalii despre povestea de iubire pe care o traiește de cațiva ani.

Acces Direct. Moarte invaluita in mister. Doi parinți vor sa afle cum a sfarșit fiul lor. De ce cred ca a decedat in condiții suspecte / VIDEO

19:11, 29.02.2024 - Lucian a murit in urma cu o luna. Parinții lui, Mariana și Gica, susțin ca s-ar fi intamplat ceva, de fapt, in ziua in care tanarul a fost gasit decedat. Li s-a spus ca a cazut din picioare, dar familia spune ca nu avea probleme de sanatate.

Cum arata Mihai Onila de la trupa AXXA, dupa 40 de zile de post cu apa. A slabit 20 de kilograme

11:50, 20.02.2024 - Mihai Onila, unul dintre membrii trupei AXXA, a ținut post cu apa timp de 40 de zile. Nu doar ca spune ca se simte mult mai bine, dar a reușit sa dea jos 20 de kilograme. Iata cum arata acum!

Cum arata Mihai Onila de la trupa AXXA, dupa ce a ținut post negru timp de 40 de zile. A baut doar apa și a slabit 20 de kilograme

11:45, 20.02.2024 - Mihai Onila, unul dintre membrii trupei AXXA, a ținut post cu apa timp de 40 de zile. Nu doar ca spune ca se simte mult mai bine, dar a reușit sa dea jos 20 de kilograme. Iata cum arata acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?