Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea se răcește, iar termometrele vor arăta cu până la 12 grade Celsius în minus. Meteorologii anunță ploi, ninsori și viscol

Publicat:

Toamna incepe sa iși intre in drepturi, astfel ca meteorologii anunța ploi, ninsori și viscol pentru urmatoarea perioada. De asemenea, termometrele vor incepe sa arate cu pana la 12 grade Celsius im minus.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploi și lapovița. De miercuri vremea se racește brusc, vor fi cel mult 4 grade Celsius noaptea in unele zone

11:11, 06.05.2024 - Urmeaza o saptamana cu vreme instabila in majoritatea regiunilor. Dupa ce duminica furtunile au maturat mare parte din țara, azi vor acoperi jumatatea nordica, iar maine se vor extinde in tot teritoriul.

Weekend cu vreme de vara. Temperaturile vor urca și peste 30 de grade la umbra!

09:50, 12.04.2024 - Meteorologii anunța ca, in acest weekend, vremea va fi una nespecifica perioadei in care ne aflam, continuand sa se incalzeasca. Valorile din termometrele vor atinge, din nou, maxime chiar și de peste 30 de grade Celsius la umbra, inclusiv la inceputul saptamanii viitoare. In ultimele zile, in Romania,…

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!

Meteorologii anunța ninsori și ploi in mai multe zone ale țarii. Cat de tare se strica vremea și ce zone sunt afectate

13:10, 19.03.2024 - Meteorologii anunta ca, pana joi seara, vor fi ninsori in nordul si centrul Moldovei si precipitatii mixte in sudul Moldovei, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul si estul Transilvaniei.

Vremea se racește considerabil! Șefa ANM anunța lapovița, ninsori și temperaturi de pana la 1-2 grade

15:15, 12.03.2024 - In urmatoarea perioada scad și temperaturile, iar in unele zone maximele nu vor depași 1 – 2 grade, transmite la postul Digi24 Florinela Georgescu, director executiv ANM. "Traversam o perioada cu mai multe precipitații, era nevoie de ploaie. La munte, la altitudini de peste 1.700 metri vor fi lapovița…

Vremea se schimba radical. Lapovița, ninsori și temperaturi care coboara pana la minus 8 grade in unele zone

14:00, 05.03.2024 - Vremea se schimba radical zilele urmatoare. Maine ploile vor acoperi majoritatea zonelor, apoi vremea se va raci brusc. In a doua parte a saptamanii temperaturile nu vor mai trece de 11 grade Celsius.

Cat mai ține caldura neobișnuita. Anunțul ANM despre ce urmeaza, unde sunt așteptate ninsori

07:35, 27.02.2024 - Vremea se menține calda in continuare, insa de joi noapte iși fac apariția și precipitațiile. Meteorologii anunța maxime de 20 grade Celsius in ultimele zile de iarna. Și prima parte a lunii martie se anunța tot cu temperaturi neobișnuite.

Azi vor fi 21 de grade Celsius, in București: Ce anunța meteorologii pentru luni

10:10, 11.02.2024 - Vremea va fi mai calda decat in mod normal in Capitala. Potrivit meteorologilor, duminica maxima va ajunge la 21 de grade Celsius, iar luni la 16.Potrivit ANM, pana luni dimineața, vremea va fi in Capitala mult mai calda decat in mod obișnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros. Vantul…


Ce parere ai despre aceasta stire?