Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vremea în România. Ce ne așteaptă după VISCOL și NINSORI. TEMPERATURILE din acest week-end. Informații de la meteorologi!

Publicat:

Drumuri blocate, restricții rutiere, temperaturi cu minusuri, ninsoare visolita. Cu alta cuvinte, iarna in luna lui martie. Cam acesta a fost peisajul. Ce se va intampla insa cu vremea și ce temperaturi ne așteapta in acest week-end? Ei bine, duminica, meteorologii par sa vina și cu ceva vești bune. Mai exact, vremea se mai incalzește. Minima zilei va fi de -1 grad Celsius, iar maxima 1 grad Celsius.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Vremea se schimba radical: unde va ninge ca in povești in luna aprilie. Temperaturile maxime abia vor atinge 15 grade

13:41, 15.04.2024 - In anumite zone din țara sunt anunțate ninsoriElena Mateescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, a confirmat, la un post TV, ca, de miercuri, temperaturile vor incepe sa scada semnificativ in intreaga țara. Alerta ANM! Vremea se schimba radical dupa valul tropical care…

Vremea se schimba radical. Revin ploile, iar temperaturile scad sub 10 grade.

13:01, 15.04.2024 - Racire accentuata a vremii in Romania. De la maxime de peste 30 de grade Celsius, luni, temperaturile scad sub 10 grade pe parcursul saptamanii, iar vremea capricioasa revine cu ploi și ninsori.

Se schimba vremea. Un nou val de aer rece peste Romania. Cat de mult vor scadea temperaturile și unde vor fi ninsori

12:50, 11.04.2024 - Se schimba vremea. Un nou val de aer rece peste Romania. Cat de mult vor scadea temperaturile și unde vor fi ninsori Se schimba vremea. Un nou val de aer rece va trece peste Romania. Temperaturile vor inregistra scaderi semnificative. Sunt așteptate perioade cu ploi și ninsori. Meteorologii prezinta…

O masa de aer rece ajunge in Romania. Șefa ANM anunța cand se schimba vremea: temperaturile scad accentuat

17:25, 10.04.2024 - Dupa temperaturi de vara, vremea se schimba radical de saptamana viitoare. O masa de aer rece ajunge in Romania și va aduce ploi și o scadere accentuata a temperaturilor, relateaza Antena 3.Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a spus la ce sa ne așteptam in continuare.…

Cum va fi vremea pana la mijlocul lunii aprilie și ce ne așteapta la vara. Temperaturile, mai mari decat in 2023

07:40, 08.04.2024 - Ziua de luni, 8 aprilie, aduce in continuare vreme calda, iar in vestul țarii mercurul din termometre va indica 27 de grade Celsius. Conform Elenei Mateescu, director ANM, luna aprilie este „mai calda decat in mod obișnuit”.

Vremea le extreme: val de aer rece se instaleaza peste Romania, aducand fenomene meteo nefirești

10:36, 18.03.2024 - De astazi, vremea a intrat intr-un proces de racire, iar ploile devin o constanta in țara noastra. Temperaturile vor scadea și cu 10 grade de la o zi la alta. Vremea intra, de astazi, intr-un proces de racire, la inceput in zonele centrale, respectiv in partea de nord-vest, centru-nord-est a țarii,…

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.


Ce parere ai despre aceasta stire?