Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Voceaconstantei.ro: Pui crocant cu parmezan si spanac

Publicat:

O reteta simpla, delicioasa, se prepara repede si este minunata pentru pranz sau pentru cina.Ingrediente 1 albus 5 linguri de parmezan 4 piepti de pui, fara piele si dezosati 400g de cartofi, taiati cuburi 140g de mazare congelata frunze de spanac 1 lingura otet de vin alb 2 linguri ulei de maslineMod de preparareSe incinge grillul la treapta de mijloc si se tapeteaza o tava cu folie de aluminiu. Se bate albusul cu un pic de sare si de piper. Se da parmezanul pe razatoarea mica. Se dau pieptii d ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

A amestecat aceste 3 ingrediente, apoi a stropit prin casa. Nu i-a venit sa creada ce a descoperit

10:11, 29.03.2024 - Ai nevoie doar de trei ingrediente pentru a forma un amestec lichid cu care sa pulverizezi spațiile din locuința. Atmosfera se va schimba iremediabil. O gospodina a descoperit ca efectul ține pana la doua zile. Cum sa menții prospețimea in locuința ta Una dintre modalitațile prin care poți intensifica…

Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguța - Secretele combinației de vis

23:36, 16.03.2024 -   Legume calite in suc propriu cu branza și mamaliguțaLegume calite in suc propriu - Ingrediente100 ml ulei de masline50 g masline fara samburi2 ardei grași galbeni2 ardei capia2 ardei grași roșii4 roșii5 ciuperci mari1 ceapa roșiesarepiper***Cantitațile sunt pentru 2 porții, pentru mai multe se multiplica…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…

Care este diferența dintre gel de par, ceara și pomada

10:46, 15.03.2024 - Despre gel de par și ceara auzim mai des in zilele noastre decat despre pomada, insa aceasta din urma are și ea o istorie lunga in industria produselor de styling. Deși toate par sa faca același lucru, exista și anumite deosebiri intre ele. Afla, așadar, care este diferența dintre gel de par, ceara…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…


Ce parere ai despre aceasta stire?