Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO TRAGEDIE URIAȘĂ Zece bebeluşi au murit în urma unui incendiu într-un spital, în India

Publicat:

Zece bebelusi au murit intr-un incendiu produs intr-un spital din India, membrii personalului grabindu-se sa evacueze sectia in primele ore ale zilei de sambata, informeaza BBC.

Sapte sugari au fost salvati din flacari inainte ca pompierii sa ajunga la spitalul districtual Bhandara din statul Maharashtra.

Citește și: Se complica situația pentru sistemul sanitar din Romania: Au aparut primele cazuri de gripa ‘normala’

Primul ministru al Indiei, , a descris incidentul ca pe o "tragedie care ii distruge inima”, scrie news.ro.

Cauza incendiului nu este inca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Tragedie cumplita in București. A murit din cauza lumanarii aduse de la Inviere

09:25, 05.05.2024 - O persoana a fost gasita carbonizata, duminica, in ziua de Paști, intr-un apartament situat la etajul 12, intr-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Pompierii spun ca incendiul a pornit de la o lumanare aprinsa lasata nesupravegheata.

Tragedie din cauza ca au mancat pește macrou

16:36, 02.05.2024 - In urma cu doua zile, o fetița de 4 ani dintr-o localitate din județul Calarași a murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat. Acesta a fost cumparat de la magazinul din sat. Bunica, care era internata in spital dupa ce i s-a facut și ei rau dupa masa, a facut infarct și a murit și ea cand a primit vestea…

Temperaturi record in India: Noua oameni au murit din cauza valului de caldura

23:45, 01.05.2024 - Mai multe regiuni din India se confrunta cu un val de caldura. Experții spun ca au fost batute unele recorduri in ceea ce privește temperaturile lunii aprilie din India. Cel puțin noua oameni au murit din cauza caniculei.Valul de caldura a lovit estul Indiei.

Tragedie fara margini in sport! A murit la 17 ani, care a fost cauza decesului

11:25, 19.04.2024 - Din pacate vorbim despre o tragedie fara margini in sport, dupa ce s-a aflat ca o tanara gimnasta a murit la 17 ani, aflandu-se imediat dupa anunț și care a fost cauza decesului. Tragedie fara margini in sport! Maria Herranz Gomez a murit la 17 ani Conform publicației spaniole Marca, vorbim despre o…

A murit Gheorghe Tinca, fost ministru al Apararii. In mandatul lui, s-au stabilit primele contacte oficiale intre Romania și NATO

17:10, 11.04.2024 - Gheorghe Tinca, fost ministru al Apararii Nationale, a murit la varsta de 82 de ani. Anuntul a fost facut joi de Ministerul Apararii Nationale, care transmite condoleante familiei fostului demnitar.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Doliu uriaș in Romania. A murit Daniel Barbu, fostul ministru al Culturii: care a fost cauza morții

11:55, 18.03.2024 - Fostul ministru al Culturii Daniel Barbu s-a stins din viața luni, 18 martie 2024, la varsta de 67 de ani. Evenimentul a survenit pe fondul unor probleme de sanatate grave, cu care profesorul se confrunta de mai mulți ani. Ce informații se știu pana la momentul redactarii acestui material. Fostul ministru…


Ce parere ai despre aceasta stire?